یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نگران نباش به جاش خيلي اروم برو دكتر زنان هم از نظر سلامتي قبل بارداري چك بشي هم اگه دارويي لازم بود بهت بده. دير نشده
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
من ٢٧عروسي كردم تا چندسال خودم نخاستم بعدشم تا ٥سال باردار نميشدم امسال بعد ٥بار اي وي اف خدا تا اينجا لطف كرد داد الانم ٣٦سالمه به سن نيست به وقت و قسمت و خواست خداست
نگران نباش من هم 35 سالمه و تیر ماه عروسی گرفتیم الان هم 5 ماهه دارم اقدام میکنم نتیجه ندیدم ..دیشب بی بی چکم بعد نیم ساعت دو خطه شد که البته امیدی نیست...هر چند زود زدم چون شش روز دیگه موعدمه
خانمی خیلیا هستن از شما بزرگترن ولی هنوز ازدواجم نکردن پس امیدوار به رحمت خداوند باشین
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹