2777
2789

دوستان پدر شوهر من آدم خوبیه، اما هوای شوهرمو نداره به برادرشوهرام کلی کمک کرده، براشون ماشین خونه وسایل خریده بهشون زمین و باغ داده واسه جاریام کلی طلا خریده.

اما همین پدرشوهرم ی ماشین داره که به نام شوهر منه ولی ماشینو نمیده بهش و درکل کمکی نمیکنه

شوهرم ۲ دربند مغازه داره که دست خواهراشه اونا حتی اجاره مغازه م بهش نمیدن.خیلی حالم بده و دلم گرفته میشه دعا کنین برامون؟ میشه دعا کنین محتاج بنده ی خدا نباشیم؟

چرا مگه شوهرت چیکار کرده که باهاش لجن 

چرا شوهرت رفته مغازه داده دست خواهراش بی مزد 

شوهرت حالش خوبه ؟

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای من هم برای داداشام بهترین مغازه زده کل سرمایشو داده بهشون ولی من رو لایق یک تکه جهاز نمیدونه حالا همین من موقع بیماریشون به دندون میگیرم میبرشون از این دکتر به اون دکتر

چرا مگه شوهرت چیکار کرده که باهاش لجن چرا شوهرت رفته مغازه داده دست خواهراش بی مزد شوهرت حالش خوبه ؟

هیچی بخدا اتفاقا خیلی دلسوز و مهربونه 

خونوادش شوهرمو دوست دارن اما هواشو ندارن واقعا 

هیچی بخدا اتفاقا خیلی دلسوز و مهربونه خونوادش شوهرمو دوست دارن اما هواشو ندارن واقعا

همین ساده ها بیشتر رکب میخورن 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

امشب غم تموم دنیا رو دلمه

غصه نخور عزیزم طمع مال کسی نداشته باش 

ولی از مال خودتون هم به درستی استفاده و مدیریت کنید