2777
2789
عنوان

ازوقتیکه خیانت کرده

186 بازدید | 12 پست

ازوقتیکه خیانت کرده هرکاری برای خودم میکنم دلم شادنمیشه تاتق به توق میخوره گریه ام میگیره.تنهاخیانتشم نیست که مشکل اعتياد به خودارضایی.توخانواده اش هم اصلاحمایت نکرد.خلاصه هیچی کاری نکرد.بیش از ده ساله دردتنهایی تومتاهلی خفه ام کرده هی گفتم درست میشه نشدکه بدترم شدمشاورهم کارسازنبود.

خسته ام وغمگین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودارضایی متاسفانه بچه هم دارم

آهان‌فکر کردم به جز خود ارضایی به مواد هم اعتیاد داره ؟دختره یا پسر بچه ات یکی داری فرزند چند سالشه ؟ چرا خود ارضایی میکنه عذر میخوام میپرسم با شما رابطه نداره ؟

آهان‌فکر کردم به جز خود ارضایی به مواد هم اعتیاد داره ؟دختره یا پسر بچه ات یکی داری فرزند چند سالشه ...

پسرتاپارسال نمیدونستم فک میکردم ناتوانی جنسی چیزی داره خودشم همیشه بهونه میاوردناپارسال که اعتراف کرد.

پسرتاپارسال نمیدونستم فک میکردم ناتوانی جنسی چیزی داره خودشم همیشه بهونه میاوردناپارسال که اعتراف کر ...

عزیزم الان تاپیک خیانت همسرت رو اون تاپیک اولی رو خوندم خیلی ناراحت شدم واست خدا به معجزه کنه در حق خودت و بچه هات از دست این عوضی راحت شی