2777
2789

از ساعت شش رفته هرچی اول زنگ زدم و پیام دادم جواب نداد الانم گوشیش خاموشه تاحالا انقد دیر نیومده بود خونه یاهم حداقل خبر میداد از خودش

نگرانم ب داداشش زنگ زدم اگه شماره کسی از دوستاشو داره زنگ بزنه ولی گف نداره

چیکار کنم نگرانم باکسی دعواش شده باشه

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشاالله چیزی نیست حتما گوشیش سایلنت بوده الانم شارژ خالی کرده

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
گروگان گرفتنش😐🤦🏻‍♀️

ن جدی بخدا تا حالا اینجوری نشده بود حداقل تلفنش جواب میداد من حامله ام هوس آش کرده بودم رفته بود برام آش بگیره هنوز خبری نشده 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
فاتحه جهت شادی روح تازه گذشتگان

حتی جهت شوخی هم گفتنش قشنگ نبود 

من باردارم نگرانشم 

اگه یکی دو ساعت دیگه نیومد واسه پیدا کردنش پیگیر باش چون خیلی ساعته ازش خبر نداری

اخه رفته بود برام آش بگیره