بچه ها من بازن عموم هم سنیم و خیلی رابطمون خوبه.حالایه مشکلی واسش پیش اومده ک من خیلی بابتش ناراحتم.همیشه بامن دردودل میکنه.عموم اونجور ک باید قدرشونمیدونه و تو کارش تنبلی میکنه.چون عمومه نمیدونم چی بگم بهش.خیلی ناراحتم
چندبارتاحالا کارعوض کرده هردفعه به یه بهونه ازکارش میادبیرون.تا بخواد عادت کنه وزندگیش خوب بشه بازیه بهونه میاره.اینبارمیگه چون سرویس ندارم ومسافتش دوره باید ماشین بگیرم و اززنش طلاهاشومیخواد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینجا که بیشتر پخش میشه...در کل مشاوره هم بره ازش میخواند حرفشو به شوهرش بزنه و خواستشو بیان کنه..
اگه خودش موافق بود میام تعریف میکنم جریانشو.چون یه باربه شوخی گفت از دوستات تو سایت کمک بگیربرام.عموم خیلی مردخوبیه ولی توکارش جدی نیس اصلا واین باعث شده همیشه عقب بمونن الانم ک خانواده هارو درجریان گذاشته واسه همین خیلی داغونه