2777
2789
عنوان

عمووزن عمو

175 بازدید | 11 پست

بچه ها من بازن عموم هم سنیم و خیلی رابطمون خوبه.حالایه مشکلی واسش پیش اومده ک من خیلی بابتش ناراحتم.همیشه بامن دردودل میکنه.عموم اونجور ک باید قدرشونمیدونه و تو کارش تنبلی میکنه.چون عمومه نمیدونم چی بگم بهش.خیلی ناراحتم

چندبارتاحالا کارعوض کرده هردفعه به یه بهونه ازکارش میادبیرون.تا بخواد عادت کنه وزندگیش خوب بشه بازیه بهونه میاره.اینبارمیگه چون سرویس ندارم ومسافتش دوره باید ماشین بگیرم و اززنش طلاهاشومیخواد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه ازمن مشاوره میخواد.خیییلی باهم دوستیم سوای رابطه ی فامیلیمون

اخه مگه شما روانشناسی؟ حتی باشی هم نمیتونی بهش مشاوره بدی🥲

بهش بگو بره پیش روانشناس و کمک بخواد

پسش کسی که بهتر هرکس دیگه ایی میتونه کمکش کنه

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

چجوری عزیزم؟ماباهم خیلی دوستیم.این مشکل واسه الان نیست وچندساله

نمیدومم چند سالته ولی سعی کم اصلا دخالت نکنی اصلاا حتی اگ اون بدی میگه تو نگی...

اخه مگه شما روانشناسی؟ حتی باشی هم نمیتونی بهش مشاوره بدی🥲بهش بگو بره پیش روانشناس و کمک بخوادپسش ک ...

گفتم شما راهنماییش کنید بگم بعدابیادبخونه خودش.مشاوره هم خیلی خوبه بهش میگم نمیدونم چراقبول نمیکنه شاید میترسه حرف پخش بشه

نمیدومم چند سالته ولی سعی کم اصلا دخالت نکنی اصلاا حتی اگ اون بدی میگه تو نگی...

بخاطراینکه راهنماییش کنید تاپیک زدم چون هرچی میگم مشاورع نمیره.گفتم بعدابیادبخونه

گفتم شما راهنماییش کنید بگم بعدابیادبخونه خودش.مشاوره هم خیلی خوبه بهش میگم نمیدونم چراقبول نمیکنه ش ...

اینجا که بیشتر پخش میشه...در کل مشاوره هم بره ازش میخواند حرفشو به شوهرش بزنه و خواستشو بیان کنه..

اینجا که بیشتر پخش میشه...در کل مشاوره هم بره ازش میخواند حرفشو به شوهرش بزنه و خواستشو بیان کنه..

اگه خودش موافق بود میام تعریف میکنم جریانشو.چون یه باربه شوخی گفت از دوستات تو سایت کمک بگیربرام.عموم خیلی مردخوبیه ولی توکارش جدی نیس اصلا واین باعث شده همیشه عقب بمونن الانم ک خانواده هارو درجریان گذاشته واسه همین خیلی داغونه