2777
2789
عنوان

اگزمای مقاوم به درمان

102 بازدید | 10 پست

چند ساله توی پاهام مخصوصا پای چپم اگزما میزنم

وقتی حالم خوبه کم میشه یا از بین می‌ره ولی استرس و اضطراب داشته باشم عود می‌کنه و کل بدنم رو درگیر می‌کنه

چند ماهه دوباره عود کرده خیلی خارش داره به درمان هم جواب نمیده 

کسی بوده بتونم درمان دائمی کنه؟ علاوه بر اینکه سوزش و خارش داره ظاهر زشتی هم به پاهام داده 

مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر اصفهانی ادرس یه خانم بهت بدم بری پیشش، اگزمای 5 ساله منو خوب کرد

میشه به من بگی من کل بدنم اگزما و درماتیت هست ده ساله خارش داره جوش میزنه کمر و قفسه سینه و بازو هام گر لک شده از زخم و جوش پره و بد میخارن سر انگشتامم پوسته پوسته میشه 

مطب اش کجاست 

میشه به من بگی من کل بدنم اگزما و درماتیت هست ده ساله خارش داره جوش میزنه کمر و قفسه سینه و بازو هام ...

پزشک نیست، یه خانم طب سنتی کار میکنه، سنشم 60 سال هست، خانم صرامی، ادرسش میشه بعد پل سرهنگ، رو به روی کلینیک  ثامن الائمه، ساختمان بهار زنگ اول 

شیرازی ام😅

اگزما درمان نداره، صرفا باید با نوع تغذیه و اصلاح سبک زندگی کنترل بشه

والا هیچ کاری نمیکنم یهویی همشون خوب میشن بعد یه مدتی دوباره عود می‌کنه بیشتر از قبل

مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎
پزشک نیست، یه خانم طب سنتی کار میکنه، سنشم 60 سال هست، خانم صرامی، ادرسش میشه بعد پل سرهنگ، رو به رو ...

شما شیرازی یعنی بخاطر این خانم اومدی اصفهان و رفتی؟؟ 

از این طب سنتی ها میترسم از بس اخبار اومد یکی دمنوش فلان خورد کبدش پیوندی شد.... 

نسخه شفاف میده یعنی معلومه آدم چه داروها داره میخوره؟ 

یا پودر میده که معلوم نیس چی قاطی زده؟ 

شما شیرازی یعنی بخاطر این خانم اومدی اصفهان و رفتی؟؟ از این طب سنتی ها میترسم از بس اخبار اومد یکی د ...

اره از یه استان دیگه رفتم اصفهان، بهم یه شربت داد که با شیر باید میخوردم 

شیرازی ام😅

کی بهتون معرفی اش کرد؟ اون شربت تا چند وقت باید میخوردید؟ میتونستید بفهمید شربت چی هست؟

یکی از همسایه های مادرم ک خواهرش بهش معرفی  کرده  بود 

،بستگی به شدت بیماری  داره 

نه اصلا ولی وقتی  با شیر قاطی میکردم مزه تافی یا کاکائو میداد

شیرازی ام😅