2777
2789
عنوان

طلاق😔

178 بازدید | 13 پست

سلام 

من مهریه و اجرت المثل و نفقه ام رو ۳ سال پیش بخشیدم ک شوهرم طلاقم بده اما یهو زد زیرش گفت طلاق نمیدم خیلی بد دله و بدهنه و شکاکه توروخدا بگید میشه طلاق بگیرم؟حتی ب دایی هام هم شک داره

👈خوب گوش کن اگه به من بدی کردی و من بهت لبخند🙂 زدم دیگه هیچوقت به من اعتماد نکن🤗👉
بعد طلاق چیز خاصی نیس بشین زندگیتو بکن

منم فقط دنبال ارامش روح وروانم واقعا مغزم نمیکشه از دستش

👈خوب گوش کن اگه به من بدی کردی و من بهت لبخند🙂 زدم دیگه هیچوقت به من اعتماد نکن🤗👉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاخدا دایی.... 

یاد فیلم ملی و راه های نرفته اش افتادم 

خیلی دردناک بود 🥲🥲

عزیزدلم امیدوارم هرچی خیره خدا به زودی زود برات رقم بزنه به آرامش برسی 

تو بین این پیگیری چله زیارت عاشورا بردار در قبال زجری سال ها کشیدی این کار سخت نیست اصلا ولی خیلی خیلی ارزش داره و راه گشا هست ان شاء الله 

چرا بخشیدی با میذاشتی اجرا تا مجبور بشه طلاقت بده اصلا با کسی مشورت نمیکنید در مورد مسائل مهم زندگی ...

ادم وقتی تحت فشار هر غلطی میکنه

واقعا هیچ راهی نیست؟

نه😐 مگر راضیش کنی توافقی جدا شید مثلا بگی من ازت بدم میاد چندشم میشه بیا جداشیم هم تو راحت شی هم من اینجوری رو مخش بری

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نه😐 مگر راضیش کنی توافقی جدا شید مثلا بگی من ازت بدم میاد چندشم میشه بیا جداشیم هم تو راحت شی هم من ...

انقدر از این حرفا میزنم بهش ک حد نداره اونم میگه منم از تو بدم میاد میتونی بری اما مرد نیست رو حرفش وایسهدبیاد منو طلاق بده

واقعا هیچ راهی نیست؟

عزیزم درخواست دوستی بده تا برات آیدی چندتا گروه حقوقی بفرستم تو تلگرام اند 

وکلا و حقوق دان تو گروه هستند رایگان به سوالات جواب میدند 

شرایط ات بگو ببین چی میگن اونا 

بازم حتما با یه وکیل مشورت کن 

تو دادگستری ها هست اتاق مشاوره 

عزیزم درخواست دوستی بده تا برات آیدی چندتا گروه حقوقی بفرستم تو تلگرام اند وکلا و حقوق دان تو گروه ه ...

درخواست دادم عزیزم

انقدر از این حرفا میزنم بهش ک حد نداره اونم میگه منم از تو بدم میاد میتونی بری اما مرد نیست رو حرفش ...

بگو بیا مساله رو ریشه ای حل کنیم با طلاق البته شایدم همو دوست داشته باشید وگرنه چرا اون طلاقت نمیده تو هم ول نمیکنی بری حتما همو میخواید دیگه

بگو بیا مساله رو ریشه ای حل کنیم با طلاق البته شایدم همو دوست داشته باشید وگرنه چرا اون طلاقت نمیده ...

من سه بار ول کردم هربار گفت عوض میکنم رفتارمو اما نکرد ما دوتا بچه داریم مشکل اینه اون منو نمی فهمه من متولد ۷۹ هست اون ۶۶ توی دوتا دنیای جدا زندگی میکنیم

من سه بار ول کردم هربار گفت عوض میکنم رفتارمو اما نکرد ما دوتا بچه داریم مشکل اینه اون منو نمی فهمه ...

خب طلاق نگیر به نظرم دوتا بچت چی میشن پس ولش کن دهن به دهنش نذار ولی دیگه گولش رو نخور پولاشو بگیر واسه خودت پس انداز کن بهشم نگو