2777
2789

به هرکی خوبی کردم از جونم‌ مایه گذاشتم از پشت بهم خنجر زد من براش میمردم اون داشت نقشه نابودی منو میکشید. روزگار جاهلیتم بود به همه حس خوب داشتم  فکر میکردم همه خوبن  ی کودک معصوم ۶ ساله تو جود ی دختره ۲۵ ساله تا ۳۰ سالگیم همین بود کم کم روزگار سیلی هاشو بهم زد  اینقدر از عزیزترینام سیلی خوردم که شدم ی کوه  که دیگه هیچی تکونم نمیده  ولی  همین ادم قوی بشدت افسرده دلمرده در حسرت ی شادی عمیق از ته دل موندم بعضی وقتا ی شادی کوچیکو انقدر میچسبم که انگار ی گنج ارزشمنده برام   روحم خستس فرسوده شدم .  بارها گریه کردم از خدا خواستم تو ی نشونه بهم بده  که دوسم داری اما اونم ازم دریغ کرده

منم امشب عجیب دلم گرفته از دست بی نمکم اینکه برا بقیه چطورم اونا برا من چطورن 

ولشون کن با خدا معامله کن تماما خودتو بهش بسپار فقط اونه که ادمو ناامید نمیکنه چون بالاخره یه روزی یه جایی بلندمون میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امشب عجیب دلم گرفته از دست بی نمکم اینکه برا بقیه چطورم اونا برا من چطورن ولشون کن با خدا معامله ...

منم همینطور. میدونی  من ادم احساسی و دل پاکی بودم و لین ویژگی بدترین ضربه هارو بهم زد برای خواهرام که فکر میکردم دو روح تو ی بدنیم جونمم میدادم اما به بدترین شکل تحقیزم کردن شوهرم که مثلا عاسقم بود از جون ودل براش مایه گذاشت از پشت بهم خنجر زد تو همون اوج عاشقانه های اول ازدواج بهم خیانت کرد از پشت بهم خنجر زد با دروغاش

منم همینطور. میدونی من ادم احساسی و دل پاکی بودم و لین ویژگی بدترین ضربه هارو بهم زد برای خواهرام ک ...

خیلی سخته بی وفایی ادما اونم وقتی که عین کف دست باهاشون صافی 🥲

ولی وقتی اینقد دلت بشکنه خدا یه در جدیدیو برات باز میکنه شک نکن بلندت میکنه 

خیلی سخته بی وفایی ادما اونم وقتی که عین کف دست باهاشون صافی 🥲ولی وقتی اینقد دلت بشکنه خدا یه در جد ...

مرسی عزیزم بعضی شبا بشدت دلم میگیره  از انجاییم که درد دل کردن با بقیه غ ممکنه و بعضی رازارو نمیشه گفت اینجا تاپیک زدم  . ایشاله واسه شماهم همینطور باشه