2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی کسیم هست ازدواج سنتی که تو این دور و زمونه 😑 ازدواج سنتی الان یعنی باخت کامل بدون شناخت نمیشه اون قدیم بود دختر و پسر حرف بزرگتر میرفت تو گوششون الان با شناخت هم نمیشه اعتماد کرد چه برسه سنتی🙁😕 اشتباه محض

بله باهم در ارتباط هستن ولی ما از شرایطشون بی خبر هستیم فقط فامیلیم

چه جور فامیلی که از شرایطش خبر نداره

حداقل از یک فامیل دوطرفه که میدونید از شرایطش خبر داره سوال کنید به خاطر خجالت و رودرواسی ساکت نمونید

چه جور فامیلی که از شرایطش خبر ندارهحداقل از یک فامیل دوطرفه که میدونید از شرایطش خبر داره سوال کنید ...

چون رفت و آمد ارتباط نداریم 

زیا از شرایطشون خبر ندارم 

حتما فکر خوبیه ممنونم

بیشتر اخلاق و رفتارها توی همین خواستگاری معلوم میشه مثلا چه جور دسته گلی آوردن چه نوع شیرینی آوردن خنده رو هستن یا با اخم نشستن به حالت نشستن و حرف زدن مادرش دقت کن بخدا خیلی چیزا معلوم میشه همین جلسه 

بیشتر اخلاق و رفتارها توی همین خواستگاری معلوم میشه مثلا چه جور دسته گلی آوردن چه نوع شیرینی آوردن خ ...

خیلی سخته برای کسی که دور برش آدمای با تجربه نیست 

حتما دقت میکنم