2777
2789
عنوان

فاز بعضیا چیه

103 بازدید | 5 پست

امروز تو سالن مدرسه بودم یه کاری داشتم یه دختره از داخل کلاسش همش بهم نگاه میکرد بر میگشت پشت به دوستاش یه چیزی میگفت میخندیدن بلند ، من متوجه شدم گفتم حتما دارن مسخرم میکنن اهمیت ندادم کارم که تموم شد میخواستم از کلاسشون بگذرم که یهو همون دختره اومد جلو در کلاسشون بلند بهم گفت تو خیلی خوشگلی بعد محکم در کلاس رو بست 🙄😂  نمیدونم چرا اینجوری فریاد زد و در رو بست ...

این دختره رو هر از گاهی میبینم خیلی نگاه میکنه بهم 

ولی باور کنید اصلا قیافم در حدی نیست که بشه خوشگل گفت و به اندازه رفیقای اون دختره خوشگل نیست 

نمیدونم داشت مسخره میکرد یا چی

واقعا بعضیا رو درک نمیکنم..

بگم عکس یا زوده😂🙄

شعرایی که دوس دارم می‌نویسم بخونید شما هم                   من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی  ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر **   من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.