2777
2789

ناشکری نمیکنم انقد تو این سالا اذیت کشیدم که با قطعیت بگم فقط سالم باشه ولی دله دیگه آرزو دارم پسرم تشنج پنهان داشت و تا الان که ۶ سالشه تاخیر گفتار و درک پیرم کرده بخدا جرآت ندارم بچه بیارم دیگه حالا دختر یا پسر ولی دوس داشتم یه دختر شیرین زبون داشتم

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

دختر منم تشنج کرد تاخیر گفتار رو هم داشت  از بچه های همسنش عقب تر بود . الان خوب شده ‌‌  یه پسر بعدش به دنیا آوردم یه سال و نیمه خیلی فهمیدس همه چیز متوجه میشه خیلی خوشحالم دخترمم دوست دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز خوب میاد خیلی خوب ...همه چی آروم میشه همون طور که دلمون میخواد میشه...

فکر نکنم منفی باف نیستما ولی حسرت خیلی چیزا تو دلمه دلم خیلی شکسته از حرفای مردم از حسرتام

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
دختر منم تشنج کرد تاخیر گفتار رو هم داشت از بچه های همسنش عقب تر بود . الان خوب شده ‌‌ یه پسر بعدش ...

الان چند سالشه سنجش اینا مشکل نداش

من با تیکه ‌‌‌‌‌ها حرفایی مردم خیلی اذیت شدم خیییلی

منم مخصوصا پدر شوهرم اونقد گف تقصیر توه تو باعث تاخیری که یه مدت افسردگی داشتم

منم خیلیییییییی دوست داشتم

در حدی که میگقتم دختر نباشه نمیخوامش! به شوهرم گفتم بیا آی وی اف کنیم گفت نه من می‌سپرم به خدا هیچوقت نمیخوام زورکی چیزی رو منم لج کردم گفتم عمرا پسر نمیخوام…

هیچی دیگههههه دوتا سقط ناجور بی دلیل قسمتم شد با سه سال دوا دکتر…

قربون خدا برم که منو عاقل کرد! 

الان ۲۱ هفته باردارم و پسرمم رو چشمام بزرگ میکنم اینقدرررررررر سلامتیش برام مهمه که دیگه جنسیتش اصلا برام مهم نیست و خوشحالم که خاست خدا شد برام در آخر

الان چند سالشه سنجش اینا مشکل نداش

الان ۶ سالش تموم میشه از وقتی دیدم دیر حرف میزنه بیشتر باهاش حرف زدم بازی کردم خیلی کار کردم باهاش خیلی دیر یاد میگیره . سنجش مشکل نداشت باهاش قرآن و شعر کار کن شعر که می‌خوانید توضیح بده داستان بخون براش توضیح بده 

منم خیلیییییییی دوست داشتمدر حدی که میگقتم دختر نباشه نمیخوامش! به شوهرم گفتم بیا آی وی اف کنیم گفت ...

میگن هیچی رو بزور از خدا نخواین منم والا میگم بریم دکتر تغذیه برا تعیین جنسیت

الان ۶ سالش تموم میشه از وقتی دیدم دیر حرف میزنه بیشتر باهاش حرف زدم بازی کردم خیلی کار کردم باهاش خ ...

مشکل این فقط گفتار نیس تمرکز و درکش پایینه داستان یادش نمیمونه ولی شعر و قرآن بلده

منم مخصوصا پدر شوهرم اونقد گف تقصیر توه تو باعث تاخیری که یه مدت افسردگی داشتم

پدر شوهر منم یبار گفت بچت عقب موندس . زن عموم گفت همسناش حافظ کل قرآن میشن این نمی‌فهمه چی ب چیه یعنی قلبم آتیش می‌گرفت با حرفاشون