2777
2789

تامین اجتماعی کاملا با بیمه زنان خانه دار فرق میکنه

در واقع بیمه عمر هست

من خودم تو بیمه کار میکنم

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تامین اجتماعی کاملا با بیمه زنان خانه دار فرق میکنهدر واقع بیمه عمر هستمن خودم تو بیمه کار میکنم

بیه روستایی چجوره الان بازنشسته بشی حقوقش چقدر فرق داره با تامین

تامین تقریبا ۱۰ هس روستایی چنده 

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

تامین اجتماعی کاملا با بیمه زنان خانه دار فرق میکنهدر واقع بیمه عمر هستمن خودم تو بیمه کار میکنم

سلام

قانون افزایش سن از کی اجرا میشه؟یا شده

میشه ب نیتم صلوات بفرستین🙏

واقعا عزیزم 

میشه راهنمایی کنی منو 

تا الان با شوهرم دعوا داشتیم

شوهرم از سرکارش بیمه هست منم بخاطر اینکه بازنشستگی بگیرم میخام بیمه زنان خانه دار کنم شوهرم میگه تو زیر مجموعه من هستی نمیشه خودتو بیمه کنی

بعد بیمه عمر با خانه داری چه فرقی داره؟

واقعا عزیزم میشه راهنمایی کنی منو تا الان با شوهرم دعوا داشتیمشوهرم از سرکارش بیمه هست منم بخاطر این ...

بیمه زنان خانه دار با بیمه عمر تقریبا یکیه زیاد فرقی نداره

برو بیمه ایران بگو میخام بیمه عمر انجام بدم

بیمه های دیگ نرو چون خصوصین

بیمه پاسارگاد و اسیا و دانا و البرز و فلان و فلان و ..... همش خصوصیه

کاریم به اینکه شوهرتون بیمه تامین اجتماعیه نداره اصلا

رو درمانش نباید زیاد حساب باز کنی

بازنشتگیشم یه جور تبلیغه

اگه گفتن بازنشتگی میخای بگو نه میخام در اخر کل پولمو یکجا دریافت کنم

چون اگ بگی بازنشستگی میخام کل پولتون نگه داشته میشه پیش خودشون و سودش رو به اسم مستمری میدن یه شما

اگر گفت حساب چندساله میخای ۱۵ سال به بالا باز کن سودهیش بهتره

پرداختیت اگه سالانه باشه سودیش باز بهتره تا ماهانه

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

سلامقانون افزایش سن از کی اجرا میشه؟یا شده

نمیدونم عزیزم من بیمه تامین اجتماعی کار نمیکنم

بیمه ایرانم فرق میکنن باهم

بیه روستایی چجوره الان بازنشسته بشی حقوقش چقدر فرق داره با تامینتامین تقریبا ۱۰ هس روستایی چنده

روستایی مبلغش خیلی کمتر از تانین اجتماعیه اما دقیق اطلاع ندارم چقدره

برای کسی که نتونه بیمه تامین اجتماعی بشه روستاییم خیلی خوبه برا بازنشستگیش اما دفترچه درمانش رو خیلی از جاها قبول نمیکنن یا اگر بکنن هم انچنان تفاوتی با ازاد نداره مثل تامین اجتماعی تفاوتش چشمگیر نیست اصلا

بیمه زنان خانه دار با بیمه عمر تقریبا یکیه زیاد فرقی ندارهبرو بیمه ایران بگو میخام بیمه عمر انجام بد ...

ممنون عزیزم 

خدا خیرت بده 

بیمه عمر دولتیه؟؟؟ بعد سالانه حدودی چقد باید بدم ؟؟؟

ممنون عزیزم خدا خیرت بده بیمه عمر دولتیه؟؟؟ بعد سالانه حدودی چقد باید بدم ؟؟؟

بیمه ایران اگه بیمه عمر انجام بدید بله دولتیه

بیمه عمر همه چیزش دست خودتونه میتونید خودتون طبق بودجتون تایین کنید

یک ملیون، دو ملیون هرچقد‌‌...