2777
2789
عنوان

با بچه میشه درس خوند پزشکی قبول شد نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 59 پست
انشالله موفق باشین ولی با خوندن پزشکی انگار‌شما طول تحصیل باید حتی از کنکور هم بیشتر بخونی اینو هم د ...

قبول بشم بچه رو مامانم نگه میداره، یا میزارم مهد، این مرحله کنکورش سختمه فقط 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایول، ❤️

❤️✨❤️

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

ببخشید رشته شما چیه؟

پزشکی عزیزم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

قبولی سال چند هستین خانم دکتر 🥹

اوو خیلی مونده تا خانم دکتر بشم.🥺قیولی همین امسالم.یکسال پشت کنکور موندم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

اوو خیلی مونده تا خانم دکتر بشم.🥺قیولی همین امسالم.یکسال پشت کنکور موندم

همین که قبول شدی، بعدش دیگه جاده به سوی موفقیت میره خودش، انشالله همیشه موفق باشی عزیزم، چقد دوسدارم امسال پزشکی بیارم، دهنه این اطرافیانمو ببندم 😃

خیلی کتاب تست کار میکردی؟ برا یه درس چند تا منبع داشتی اگه میشه برام بگو ممنونتم 

تو سال کنکور چقدر درس میخوندین؟ صبح تا شب فقط درس؟ میشه یکمی از نحوه درس خوندنتون در مدرسه و سطح درس ...

من دبیرستان تیزهوشان بودم نیمدونم ب گوشتون خورده یانه اما ۹۰ درصد قیولی. ها از این مدارسن جو سنگین رقابت تو مدرسمون بود 

دبیرا خیلی خوب 

حالا از اینا بگذریم

دهم یازدهم کامل محازی بودیم منم مثل اکثریت حوصلم نمیشد برم سرکلاس مجازی، حضوری میزدم میخوابیدم 

سال دوازدهم کرونا رقت تا ۳ مدرسه بودم تا ۱۱ شب میخوندم اما دولیا باعث شد بمونم پشت یکی اینکه دهم یازدهم کم کاری کردم تقریبا و پایم قوی نبود و اینکه دوماه آخر مونده. بکنکور کم اوردم ساعت مطالعم کم شد

خلاصه از مهر دوبارع سروع کردم و اینبار هم پایم قوی بود هم وسطش جا نزدم

همین که قبول شدی، بعدش دیگه جاده به سوی موفقیت میره خودش، انشالله همیشه موفق باشی عزیزم، چقد دوسدارم ...

قربونت برم عزیزم امیدوازم برسی ب خواسته دلت 

بله تقریبا منبع زیاد میزدم.بیشتر از ازمون ازمایشی ها بود

من دبیرستان تیزهوشان بودم نیمدونم ب گوشتون خورده یانه اما ۹۰ درصد قیولی. ها از این مدارسن جو سنگین ر ...

چه خوب که تیزهوشان بودی چون من پایه ام ضعیفه 

چه خوب که تیزهوشان بودی چون من پایه ام ضعیفه

باید شروع کنی ب خوندن بنطرم از همین هفته شروع کن نه به قصد کنکور ۴۰۴ بلکه ب قصد قوی کردن پایه

قربونت برم عزیزم امیدوازم برسی ب خواسته دلت بله تقریبا منبع زیاد میزدم.بیشتر از ازمون ازمایشی ها بود

خدا نکنه گلم، مرسی عزیزم 

آزمون قلم چی و یدونه منبع برا هر درس من گرفتم،