2777
2789
عنوان

با بچه میشه درس خوند پزشکی قبول شد نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 59 پست
آره چند روزه شروع کردم

موفق باشید😍

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی گلم همچنین اگه میشه بگی چند درصد زدی هر درس رو منطقه چندی و معدلم بگی 🙈مرسی

منطقه ۱

معدلم ۱۹/۵ تراز ۹۷۵۰ داد اصلا نمره زیر ۱۸/۵ نداشتم

زیست ۶۱

فیزیک ۵۵

ریاضی۴۷

شیمی ۲۸☹️

زمین ۴۶

این کنکور اردیبهشت بود ک بهم تراز بهتر داد ۹۸۰۰ تقریبا

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

منطقه ۱معدلم ۱۹/۵ تراز ۹۷۵۰ داد اصلا نمره زیر ۱۸/۵ نداشتمزیست ۶۱فیزیک ۵۵ریاضی۴۷شیمی ۲۸☹️زمین ۴۶این ک ...

وااااااااااااااااای حالا من داشتم با نرم افزار محاسبه کنکور میانگین 70 درصد میزدم با معدل 18، 

نگو 70 درصد رو نمیشه رد 😵‍💫

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃
وااااااااااااااااای حالا من داشتم با نرم افزار محاسبه کنکور میانگین 70 درصد میزدم با معدل 18، نگو 70 ...

خیلی امسال تراز نهایی رو کم دادن نمیدونم سال بعد چطوریه.ولی این نمره های من تراز بالا ۱۰,۵۰۰ میطلبید .من حتی فارسی و زیستم ک بیسترین ضریب داشتن ۲۰ شدمممم

۷۰ رو نمیدونم واقعا منکه نتونستم

سلام🥺میتونم درخواست بدم بهتون؟

درخواست بده حانم آیدی ایتا رو بدم اونجا سوالی داره بپرس ویس یدم.پیام دادن خصوصی اینا خیلی واسم عذاب اوره

خیلی امسال تراز نهایی رو کم دادن نمیدونم سال بعد چطوریه.ولی این نمره های من تراز بالا ۱۰,۵۰۰ میطلبید ...

مرسی گلم از اینکه جواب دادی، موفق باشی ایشالا ❤️🥹🌹

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃
شوهرم همیشه انرژی منفی میده، میگه نمیتونی ولی اگر بتونی برات شاسی بلند میخرم میدونم الکی میگه چون یج ...

من اگه جات بودم این حرفو بهم میزدن خیلی بهم برمیخورد یعنی من ارزشم برای همسرم با همچین چیزی مشخص میشه که اینکارو برام انجام بده؟! 

ولی خودمو پاره میکردم قبول شم روشو کم کنم 😂🤸هر چند زر میزنم

مرسی گلم از اینکه جواب دادی، موفق باشی ایشالا ❤️🥹🌹

خواهش میکنم همچنین🫀🥰