2777
2789

سلام 

من میخام بدونم دیدگاه بقیه از این که یه نفرو میبینن که با وجود بچه 3 ساله میخاد کنکور بده، 

خودتونو بزارین جای من، و بگین اگر در همچین شرایطی بودین شوهرتون یا خانواده تون چیکار میکردن براتون؟ 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط شوهرت مهمه

اگه میتونی به کسی نگو 

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

اره عزیزم اگه تلاش و همت کنی هر کاری شدنیه اما اگر تنبل باشی و ضعیف نه شدنی نیست ، من آدمیو میشناسم که با وجود یه بچه کوچیک تخصصشو گرفت اما پرستار داشت تو خونه که راشو می‌کرد و به بچه رسیدگی میکرد

لایک نکن 🤨
فقط شوهرت مهمهاگه میتونی به کسی نگو

شوهرم همیشه انرژی منفی میده، میگه نمیتونی ولی اگر بتونی برات شاسی بلند میخرم میدونم الکی میگه چون یجورایی مطمئنه قبول نمیشم 

شوهرم همیشه انرژی منفی میده، میگه نمیتونی ولی اگر بتونی برات شاسی بلند میخرم میدونم الکی میگه چون یج ...

حقیقتا همسر خیلی مهمه 

اخه چرا اینو میگه 

خود کنکور انقد استرس داره که متقاعد کردن دیگران دیگه نور علی نور میشه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

نمیدونم والا ولی من با بچه ی دو ونیم ساله یه لیوان چایی هم باآرامش نمیتونم بخورم🤕

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

حقیقتا همسر خیلی مهمه اخه چرا اینو میگه خود کنکور انقد استرس داره که متقاعد کردن دیگران دیگه نور علی ...

قبلا ماهی حداقل 5 تومن برا خودم میگرفتم از امسال ک میخام کنکور بدم یک ریال نمیده، میگه پول برا حیف و میل کردن ندارم، قبول نمیشی الکی پولمو نریز تو جوب 

دختر تو راهتو شروع کن به رفتن جاده خود به خود هموار میشه برات

راهو که شروع کردم، دیپلم حسابداری داشتم، رفتم دوباره دیپلم تجربی گرفتم با معدل 17، 

منم برا امتحانام ثبت نام کردم هنوز وقت نکردم کتاب باز کنم یا بچه مریضه یا بیرون کار دارم یا کارای خو ...

دانشجویی عزیزم؟ چه ر‌شته ای؟ آره با بچه خیلی سخته