2777
2789
عنوان

چرا دستم برای همه نمک نداره

35 بازدید | 4 پست

نمیدونم چرا از هیچی تو این دنیا شانس نیوردم نه از شوهر نه خانواده

بعضی وقتا حس میکنم خیلی نحسم

هر کاری واسه خانواده بکنم به چشم هیچکس نمیاد

مثلا الان یکیشو میگم شما قضاوت کنید

از بین خواهرلم فقط من مستاجرم شاغلم ولی وضع مالیم مثل اونا اوکی نیست

ولی همیشه دلم میخواد تو مناسبتا خانوادمو خوشحال کنم

مثلا تولد مامانم براش کیک و انگشتر طلا گرفتم

دو ماه بعدش تولد خواهرم بود بازم براش تولد گرفتم کیک شربت ژله فینگر فود خلاصه جشن مفصلی بود کادو هم واسش روسری گرفتم

زبان را مگردان بہ عیب کسان🙊 که خود عیب داری و مردم زبان👀 کاربر جدید نیستم کاربری دوممه  ادرس پیجم aerzoo.oo.nفالو کنید لطفا مرسی

باز تولد خواهر دومی هم واسش تولد گرفتم از اولی مفصلتر

کادو هم واسش پک مراقبت پوستی گرفتم

تولدم که شد هیچکس حتی  تبریک نگفت بهم

تولد برادرم بیست روز بعد من بود همه دونگی جمع کردن کیک و اینا واسش گرفتن من خیلییییی دلم گرفت

زبان را مگردان بہ عیب کسان🙊 که خود عیب داری و مردم زبان👀 کاربر جدید نیستم کاربری دوممه  ادرس پیجم aerzoo.oo.nفالو کنید لطفا مرسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا هم شانس ندارم😭

انقدر بهم فشار اومده بود خواستم با کسی درد و دل کنم

😞😞جای من تو این دنیا نیست

بهترین کار اینکه خودمو و دیگرانو راحت کنم از بودنم

دقیقا مثل منی همیشه همه چیز یادمه و سعی میکنم خوشحالشون کنم .ب بقیه هم میگم بیاین برا فلانی کادو بگیریم  اما مال من کسی یادش نیس جز بچه های آبجیام ک در حد خودشون لاک و اینا میخرن برام 

اما منم دیگه قطع کردم توهم نکن