2777
2789
عنوان

دکتر تعیین جنسیت در کرج

| مشاهده متن کامل بحث + 16052 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر رقیه عیدی هم کارش خوبه،همون نبش مهران مطب داره

رفتم پیشش خیییییییلی تو قیافه بود؛انگار زیادم حال و حوصله نداشت،راستش روحیه م حساسه خیلیم احترام قایلم برای پزشکم میخوام کسی باشه یکم مهربونتر

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙

من مطب دکتر آزادبه رو چشمی بلدم .اما دقیقتر بگم عزیز شما تشریف ببرید میدون شهدا بعد وارد بهار بشید.سمت راست خیابون بها ررو مستقیم دویست متر بالا بیایید یه ساختمون پزشکان بزرگ هست که کلی تابلو زدن البته تابلو پزشک.اسمش دیده میشه تو اونا

خدایا تنهامون نزار
رفتم پیشش خیییییییلی تو قیافه بود؛انگار زیادم حال و حوصله نداشت،راستش روحیه م حساسه خیلیم احترام قای ...

آزاد به خیلی اهل دله،منظورم خانوم و حاذقه و اینکه خیلی خاکی و اهل سرکیسه کردن نیست

خدایا تنهامون نزار
من مطب دکتر آزادبه رو چشمی بلدم .اما دقیقتر بگم عزیز شما تشریف ببرید میدون شهدا بعد وارد بهار بشید.س ...

اونجا تقریبا همون ساختمون پزشکان رو داره،پیدا کردنش اصلا کار سختی نیست

خدایا تنهامون نزار

ممنون عزیزم،فقط شما میدونی چند وقت قبل از اقدام باید برم؟

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
معمولا سه چهار ماه قبل،خواهرم مریض آزاد به بود خیلیا ازش نتیجه گرفتن برای رژیم جنسیت

بچه ها من توی یه تاپیک دیگه هم نوشتم دوست وآشنا، هرکی میخوادیره تعیین جنسیت فقط  حوریه حسینی راپیشنهاد میدم، مامای با تجربه وخیلی خوبیه... من که هرکی میپرسه میگم برو اونجا، چون خودم با چشمم دیدم.. تعیین جنسیتش حرف نداره، آدرسش گوگل کنین میاد

عزیزم من تازه ساکن کرج شدم مبشه ادرس دقیقتر بدی

سلام بچه ها، اشتباه نکنید ازین متخصصا چیزی درنمیاد، برید پیش خانم حوریه حسینی مامای حاذق وکار درستیه... من دیدم نتیجه کارشو... طب سنتی هم وارده وهرکی رفته نتیجه گرفته..اکثرمریضاش واسه تعیین جنسیت میان مطبش، خیلی خوب وقت میذاره وباانصاف تراز همه ست... دوستم 1سال حدود 4میلیون خرج کردپیش متخصص تو4 راه طالقانی میرفت ونتونستن حتی پریودشو منظم کنن!!آدرسش کمالشهره بزنین توی نت میاد. موفق باشید

سلام دوستم، من تجربه ی خوبی از دکتر حوریه حسینی دارم بهتون پیشنهاد میکنم که حتما بهش مراجعه کنین  بعدمنو دعا می کنین😘

سلام بچه ها، اشتباه نکنید ازین متخصصا چیزی درنمیاد، برید پیش خانم حوریه حسینی مامای حاذق وکار درستیه ...

سلام ،ببخشید شما یه دکتر یاماما تو تهران نمی‌شناسید برا جنسیت ،سمت شرق باشه بهتر،من نمیتونم برم کرج.ممنون میشم