2777
2789
عنوان

خفت گیری چطور گزارش کنم

71 بازدید | 4 پست

سلام 

ما یک قسمتی از نزدیک مترو پله عابر اتوبان که تنها راه به مترو رفتنه اکثرا خفت گیری پیش میاد دزدی چندسال پیشم برای مامانم اتفاق افتاد یک بارم کمی دور تر برای برادرم 

من خیلی به مترو باید برم تنها میام و میرم

الان من باید به کجا گزارش کنم؟۱۱۰ یا چی؟

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫

مترو تهران؟!

باید به ۱۱۰ گزارش بدی و از حراست مترو هم میتونی پیگیری کنی و درخواست بدی فیلمشو برات پیدا کنن خیلی توی روند پروندت تاثیر داره 

ولی لطفا پیگیری کن عقب نکش 

مترو تهران؟!باید به ۱۱۰ گزارش بدی و از حراست مترو هم میتونی پیگیری کنی و درخواست بدی فیلمشو برات پید ...

بله متاسفانه تهران 

اخه  اونورتر از متروعه فکر نکنم حراست مترو کاری کنن

چراغم نداره اونجا چه برسه دوربین 

بعد تازه امسال بی‌آرتی زدن اون قسمت اما داداشم امروز اومد گفت از اونجا رد نشید دونفر مشکوک بودن به خفت گیری و اینا

یک بارم دوستمو اونور تر تو ماشین بودن میخواستن خفت کنن

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مترو تهران؟!باید به ۱۱۰ گزارش بدی و از حراست مترو هم میتونی پیگیری کنی و درخواست بدی فیلمشو برات پید ...

یکی دو هفته پیشم یک خانومی اومده بود می‌گفت گوشیمو زدن اینا نمیدونم چرا گزارش نکردن داداش من با کمک پلیس اینارو گرفت و شکایت کرد اینا رفت جلو ولی ازادشون کردن واقعا نمیدونم چیکار کنم

بله متاسفانه تهران اخه اونورتر از متروعه فکر نکنم حراست مترو کاری کننچراغم نداره اونجا چه برسه دورب ...

وای چقدر بد🤦🏻‍♀️ حتما به پلیس گزارش بدید ولی فکر نکنم تا زمانی که تعداد گزارسات برای اون منطقه بالا نره کاری انجام بدن 

باز هم پیگیری کنید شاید حداقل دوربین گذاشتن =)