2777
2789
عنوان

هرکی پول میخواد بیاد

212 بازدید | 15 پست

دوستان سایت میلی کاملا معتبر و ایرانی خرید طلا نفری ۵ میلی طلا میده کاملا واقعی و  قابل فروش و برداشت در همون لحظه هست البته باید کد معرف داشته باشین ثبت نامشم ۲ دقیقه هم زمان نمی‌بره اینم لینکش 

مثل ماه باش تو اوج تاریکی بدرخش🌙

شما برای سرمایه‌گذاری طلا به میلی دعوت شده‌اید! همین حالا با کد دعوت milli-vhjx9 ثبت‌نام کنید و 5 میلی هدیه بگیرید!

https://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-vhjx9

الکیه 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه راسته

همسترم راست بود

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

ن خودم الان ۵۰ تومن برداشت زدم

الکیه گلم 

شاید الان اولشه 

در مورد سیم کارت سوالت چیه

اینجا نمیگم

همسترم راست بود

خوب الان میتونی برداشت بزنی به کارتت همستر ارز دیجیتال بود لیستم نشده بود این واقعی هس حالا خود دانید گفتم بگم شاید کسی خواست 

همسترم راست بود

من همستر عضو نشدم ولی میلی گلد همون موقع ثبت نام طلا میده همون موقع هم میتونی بفروشیش ...بادعوت دوستات هم پول میده ...میشد حدود ۴ میلیون ردبیاری اگه ۲۰۰ نفرو دعوت میکردی 

ن خودم الان ۵۰ تومن برداشت زدم

با کد معرف تو وارد شیم ک خودت کیسه تو پر کنی

پرواز کن تا آرزو ، زنجیر را باور نکن !توی لاین ژل و بوتاکس و کاشت مژه و پرسینگ بدن و تتوی بدن  و بافت مو کار میکنم 😍اموزش هم میدم هم مجازی هم حضوری 🙃 اموزش شمع تراپی و تک نیت هم دارم صفر تا صد 😍دختر کوییک سوار🫠ماشینمو با زحمت خودم و با درآمد خودم خریدم ن پول مهریه هست ، و ن از پول بابام🤌