2777
2789
فدات عزیزم بله منم باردارم برام دعا کن زود این روز ها بگذره و منم زود نی نیمو بغل بگیرم 😍🤍

آخي ان شاالله به سلامتي عزيزدلممم همش زود ميگذره ماه اخر يكم دير ميگذره

ان شاالله ني ني رو سالم و سلامت بغل بگيري

مليكا هستم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما عزيزميه ليست از ني ني سايتي هايي كه گفتن دعاشون كنم نوشتم كه يادم نرهان شاالله به زودي باردار م ...

مرسی خوش قلبم... دستت درد نکنه.. من سنمم بالاس منو بزار بالای لیستت😁🤣.. چهارساله منتظر دومی هستم به خاطر دل دخترم دعا کن بشم ارزوشه خواهر بشه نه سالشه هرشب و هرروز دعا میکنه و. منتظره ومن شرمندشم🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

مرسی خوش قلبم... دستت درد نکنه.. من سنمم بالاس منو بزار بالای لیستت😁🤣.. چهارساله منتظر دومی هستم ب ...

حتما عزيزممم

الهي همين امسال خدا يه ني ني ناز و سالم بهت هديه بده

من خودمم قرار بود تك بمونم انقدر به مامانم التماس كردم تا خواهر دار شدم

الان تا خواهرم اذيتش ميكنه ميگه تقصير توئه من اينو به دنيا اوردم😂

مليكا هستم🥰
سلام گلی ان شاءالله بسلامتی زایمان کنیدعام کن من باردار بشم چن ساله منتظرم

سلام عزيزدل ممنونم

الهي همين امسال خدا بهت دوقلو بده عوض سال هايي كه منتظر بودي❤️❤️

مليكا هستم🥰