2777
2789
عنوان

دختر مجرد تنها

296 بازدید | 16 پست

پسر خاله م و زنش چند روز پیش منو با اقایی اشنا کردن برای ازدواج رفتیم یه کافی شاپ حدود ۲۰ دقیقه نشستیم اون اقام مادرشو اورده بود خیلی خوب و معقول به نظر میرسیدن من خیلی از اقا پسر خوشم اومد ولی بعد چند روز هنوز از پسر خاله م خبری نیست احساس می کنم اون اقا پسر از من خوشش نیومده البته انتظارشو داشتم کمتر کسی از یه دختر با قیافه ی معمولی و کم زیبا خوشش میاد۔ با وجود اینکه هر دو همسن و ۳۴ ساله ایم ولی خوب شانس من یه جوریه که مردا جذبم نمیشن با وجود اینکه کار میکنم و خودم خرجمو درمیارم و دختر آروم و کم توقعیم ۔ دیگه هیچ وقت به اشنایی کسی نمیرم تا بعدش اینقد اذیت نشم چ میشه کرد ۔۔۔۔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم یچیری بگم دعام کنی 

نماز شب بخون توی قنوت نماز وترش همسر ایده آلت رو بخواه 

اگر تونستی چله بردار بعد از چله هم هر وقت تونستی بخونش 

دوستم اینجوری توی یکسال حتی رنگ ریش و رنگ چشم و موقعیت مالی همسرش همونی بود که توی قنوت از خدا خواسته بود!!!

توهم بخون عالیهه

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

عزیزم وقتی خودت رو ی دختر معمولی یا زشت بدونی دقیقا دید همه نسبت بهت اینجوری میشه منم ۳۲سالمه اوایل ک کلی خواستگار داشتم عمیسه خودمو خوشگلو جذاب میدونستم همه هم ازم تعریف میکردن ب مرور ژمان کلی سختی کشیدم عزت نفسم اومد پایین و خواستگارام کم شد ی پیج هست تو اینستاگرام ب اسم احساس خوب پروفایلش صورتیه پرنکه بهش میگن احساس خوب حتما ب پیجش سر بزن بعد عزیزدلم ی خانمی ب من گفتن دوماه سوره بقره بخون شروع کن تو طول روز تقسیمش کن و بخونه عالیه  مطمئنم میای میگی نتیجه گرفتم و کلی منم دعا میکنی 

اومدم یچیری بگم دعام کنی نماز شب بخون توی قنوت نماز وترش همسر ایده آلت رو بخواه اگر تونستی چله بردار ...

یعنی تو قنوت چجوری مشخصاتش رو میگفته ؟

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

کم توقع بودن واست یک آپشن محسوب میشه؟

مثلن بگن چه دختر کم توقعی به به ؟؟؟؟؟

نه عزیزم راهتو اشتباه رفتی 

دختر باید باید بایدپر توقع باشه 

من چندین بار تو همین سایت گفتم که پر توقعی باعث جذابیت دختر میشه 

بعدشم به خودت برس 

امروزی باش 

شیک و مدرن باش

دختر ساده و بی توقع تو این جامعه جاییی نداره 

خودتو تغییر بده 

یعنی تو قنوت چجوری مشخصاتش رو میگفته ؟

خدایا همسری بهم بده که فلان باشه 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

خدایا همسری بهم بده که فلان باشه

خب آخه فارسی که نمیشه حرف زد داخل نماز 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

خب آخه فارسی که نمیشه حرف زد داخل نماز

چرا نشه ؟