2777
2789
عنوان

سو استفاده دوست ١٠ ساله من😞

509 بازدید | 21 پست

لطفاااا بخونيد خيلي دارم حرص ميخورم ممنون ميشم گوش بديد

من يه دوست ده ساله دارم خيلي دوسش داشتم و باهم خوبيم

اما جديدا ي سري رفتارا نشون ميده ك حالمو بد ميكنه ميدونم زيادي روي خوش نشون ميدم

تاپيكاي قبل گفتم تا حالا دوسه بار اومده شهر ما بازارو كافه رفتيم من حساب كردم چهار پنج وعده بازم گفتم مهمون منه عيب نداره تعارف ميكرد ك شماره كارت بده يا مثلا بدار حساب ميكنم واينا ولي اصرار سفت و سخت نه

چند وقت پيش رفتم شهرشون رفتيم كافه دنگي حساب كرديم يبار منو حساب نكرد جبران دفعه هاي پيش

ابن در صورتيه كه قبلا خيلي حسابش دقيق بودو دنگي بوديم 

حالا اين ب كنار ،سه روز خونمون بودن هفته پيش با شوهرش ،خيليي كم كمك كرد و خيلي فشار بهم وارد شد البته منم خونشون ميرم نميزاره كار كنم اما من معمولا اگ برم اكثرا بعد شام ميرم اونم خودشون اصرار ميكنن بيايد پيشمون خيليييي كم پيش مياد به وعده برم،يچيزيم ب ارزش ٥٠٠هزارتومن شكوند و بروي خودش نيورد بگه برات بخرم مثلشو ،يا مثلا جلوي شوهرم هي تخريب ميكرد ك آقا ميثم خدا ب دادت برسه با مريم يا مثلا متاسفم عقل نداري اينارو ب شوخي ميگفت منم ميخنديدم ولي بدم ميومد همش ميگ واي مريم يه دستمال بكش ب اينجا،يا مثلا اين دستمال و اينجا نكش خيلي وسواسه اخه خودش خلاصه خيلي حرصم گرفته ازش و خيليم دوسش داشتم نميدونم من حساس شدم يا كاراش بده؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا همه متن رو بحالت شوکه خوندم فک کردم ده سالشه دوستت😦

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

یه مشکلی پیدا کرده به نظرم

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

چرا پای دوست و تو خونه باز میکنید؟ جای دوست همون کافه و سینما و پارک مخصوصا بعد متاهلی ک اصلا درست نیست

شاید از روی حسادت زندگیت و خراب کنه. کم ندیدیم از این اتفاقات

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

کاملا مشخصه دوست خوبی نیس قط ارتباط کن باهاش  حرفاش کاملا موذیانه بود رفتارش هم سواستفاده گرانه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..