2777
2789
عنوان

با کسی ازدواج میکنید که

138 بازدید | 17 پست

شرایطش خوبه. و دوسش دارید ولییی... 

قلبتون براش به تپش در نمیاد یعنی اون عشقی که باید باشه نیس اون محبته و براش مردن نیس نمیدونم چجوری بگم یعنی به دلتون نیس

❤️❤️❤️مامانا عشقن🥳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مثلاً الان که دلم برای شوهرم میتپه چه گی خورده؟تاج گذاشته سرم برای قدر دانی؟ آره ازدواج میکردم اتفاقا هر چقدر شوهرتو کمتر دوست داشته باشی برات بهتره حداقل باهاش دعوات شد تحمل قهر و لجبازی کردن داری بال بال نمیزنی

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اگه کل معیارامو داشته باشه آره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

حالا مثلاً الان که دلم برای شوهرم میتپه چه گی خورده؟تاج گذاشته سرم برای قدر دانی؟ آره ازدواج میکردم ...

یعنی اون علاقه شدید نباید باشه؟ 

❤️❤️❤️مامانا عشقن🥳
یعنی اون علاقه شدید نباید باشه؟

علاقه شدید بقران دردسره همه چیز در حد اعتدال خوبه همین قدر که ازش بدت نیاد کافیه بنظرم

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من تاپیک قبلتو دیدم 

سال سه پزشکی یعنی هیچ 

بعدشم سربازی و طرح داره بعدشم شاید بخواد تخصص بخونه اگرم نخواد و ساپورت خوبی نداشته باشه تهش ۳۰ تومن 

اگرم بخواد بخونه ۴ سال تخصص و ۲ سال طرح تخصص و تا جا بیوفته 

ینی میگم رو درامدش حساب نکن الان 

خانوادشم که ساپورت نکنن اصلا این دانشجو حالا نمیتونه خرج زندگی بده که 

حالا بگیم با علاقه ازدواج کردی که میگی علاقه هم نداری خب سرد میشی ازش که و به مرور افسرده 

صرف پزشک بودن که ادم ازدواج نمیکنه 

مثلا خیلی قیافش جذاب نیس برام اینو چیکار میتونم بکنم

من بودم قبول نمیکردم پس

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

من تاپیک قبلتو دیدم سال سه پزشکی یعنی هیچ بعدشم سربازی و طرح داره بعدشم شاید بخواد تخصص بخونه اگرم ن ...

اره نمیدونم چیکار کنم ولی حس میکنم دیگه کسی اینجوری عاشقم نمیشه فقط گیر اینشم که دوسم دارع خیلی 

❤️❤️❤️مامانا عشقن🥳