2777
2789
عنوان

سینه درد از علایم بارداری

908 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها من ۱۸ سیکلمه و دوره ام تقریبا۲۷ روزه اس.

تو اقدامم و چند روزه سینه هام پر شدن و انگار میخان منفجر بشن. و درد دارن مخصوصا نوک سینم. ۹ روز تا پری مونده. 

تجربه دارا بگن این علامت بارداری یا پری؟

والله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من دو هفتس اینطوریم سه روزم پری عقب افتاده ولی بی بی منفی نشون داد امروز. انقدم اعصابم ریخته به ...

بعد ۳ روز زوده. بی بی جواب بگیری. مخصوصا. از این ارزونا هزار تومنی  اصلا نخر من باردار بودم منفی میزد

❤️🌷

بعد ۳ روز زوده. بی بی جواب بگیری. مخصوصا. از این ارزونا هزار تومنی  اصلا نخر من باردار بودم منف ...

واقعا؟ خیلی اعصابم ضعیف شده. بنظرت برم ازمایش بدم تکلیفم روشن بشه یا برا اونم زوده؟ وقتی پری نمیشم همش عصبیم نمیتونم خودمو کنترل کنم 

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤
واقعا؟ خیلی اعصابم ضعیف شده. بنظرت برم ازمایش بدم تکلیفم روشن بشه یا برا اونم زوده؟ وقتی پری نمیشم ه ...

مبگن بهتره برای جواب دقیق. ۱۴ روز عقب زدین اونوقت آزمایش بدین چون مقدار بتا تا اون زمان بهترین‌جواب میده

❤️🌷