2777
2789
عنوان

کامپو یا ارتو 😬

42 بازدید | 9 پست

سلام 🖐 برای فکی که مرتبه ولی دندان ها فاصله داره کامپوزیت بهتره یا ارتودنسی؟

این جا خیلی ها میگفتند بعد از ارتو فاصله برگشته یا یک سیم فیکس پشت دندان ها باید بمونه همیشه

ولی خب کامپوزبت هم هرقدر طبیعی باز معلوم میشه دندان خودت نیست و ظاهرش مصنوعیه

اگه نظری تجربه ای پیشنهادی دارید ممنون میشم به من کمک کنید کدوم بهتر و کم عارضه تره🌸

تشکر❤

من ارتو بیشتر دوست دارم خوشم از کامپوزیت نمیاد فاصل دندون زیاد باشه کامپوزیت کنی دندونت زشت بزرگ میش ...

موافقم اما تاپیک های اینجا خوندم خیلی از ارتو بد میگفتن منم ترسیدم مثلا میگفتند دندان لک شده بعدش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موافقم اما تاپیک های اینجا خوندم خیلی از ارتو بد میگفتن منم ترسیدم مثلا میگفتند دندان لک شده بعدش

باید مرتب دو وعده مسواک بزنی میتونی اخر سر کارم تموم شد بلچینگ کنی دندوناتو بازم با یه متخصص ارتدونسی مشورت کن

@masoomehh مصی جانم میتونم خواهش کنم بهم کمک کنی و نظرتو بگی عزیزم؟🥲❤

عزیزم من دندونام نا مرتبی داشت کامپوزیت کردم

جدیدا تکنیک های کامپوزیت خیلی خوب و طبیعی در میاد

باید پیش متخصص زیبایی انجام بدی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

عزیزم من دندونام نا مرتبی داشت کامپوزیت کردمجدیدا تکنیک های کامپوزیت خیلی خوب و طبیعی در میادباید پی ...

میتونم بپرسم چند ساله انجام دادی عزیزم؟

من بسیار نگرانم که به خاطر حساسیت بی مورد سر یه کوچولو فاصله با دست خودم باعث پوسیدگی دندونای سالمم بشم🥲🥲 چون مینای دندون رو میخراشن😢

میتونم بپرسم چند ساله انجام دادی عزیزم؟من بسیار نگرانم که به خاطر حساسیت بی مورد سر یه کوچولو فاصله ...

دو سال میشه عزیزم

ببین من تا حالا مشکل نداشتم ممکنه سالهای بعد نشون بده

ولی در مورد تراش

دندونا اگه لازم باشه تراش میخوره اونم در حد خیلی کم به مینای دندون اصلا نمیرسه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋