2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا براي منو نشون نداد ؟؟؟؟گفت بايد بري سه بعدي

واسه منم نشون نداد،ولی دوستم که رفت جای دیگه نشون داده بودن،فکرکنم دستگاه های سونوباهم فرق میکنن

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘
آخه يكي از اقواممون دو قلو باردار بود يكي از قلهاش انگشت شصت نداره دكترش بهش گفته كوتاهي از دكتر سون ...

منم دوقلوهام هردو رو بهم نشون داد.

باید وقت میداشت نشون میداد. مگراینکه بقول دوستمون دقت دستگاهش پایین باشه. ک برا آنومالی بهتره جاهای خوب برید ک دستگاه های بروز داشته باشن

خدا ازشون نگذره وقتي كه دستگاهاشون مجهز نيست چرا سونوي آنومالي ميكنن پس اينطوري آدم به همه چيز شك ميكنه من تاحالا فكر ميكردم سونوي آنومالي كلا انگشتهارو نشون نميده 

احتمالا تنبلی کرده و نخاسته بخودش زحمت بده بهت نشون بده. ولی قطعا خودش دیده

آخه براي چي اگرم تنبلي كرده ميتونست بگه انگشتهاش كامله نگران نباش نه اينكه بگه دستگاههاي ما نشون نميده برو سه بعدي

بنظرم بگو کجا رفتی تا دوستان مراکز خوب و بد رو بشناسن.

خودتم نگران نباش. اینجور مشکلات بیشتر جنبه ژنتیکی دارن. اگر ازدواجتون فامیلی نیست و بیماری خاصی تو اقوام نداری نگران نباش. اگر هست بنظرم یجا دیگه برو دوباره

آخه يكي از اقواممون دو قلو باردار بود يكي از قلهاش انگشت شصت نداره دكترش بهش گفته كوتاهي از دكتر سون ...

حالا بفرضم ادم بفهمع ی انگشت نداره. میخاد چیکار کنه

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل