2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محله کاره پدره خدابیامرزم بابهترین رستوران طرف قرار داده برای همه مراسمها از اونجا غذای عالی گرفتیم؛دیزاین کرده؛خالم استاده دسره؛دسر و سالاد درست میکرد دعوتشون میکردیم؛اینقدر حرف دراووردن برای مامانم که نگو که تنبله و بی هنره و از این حرفها؛خودتونو خسته نکنید اصلا.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
اخه واسه شب يلدا ميخوان بيان خونمون مامانمم سختشه شام اينا درست كنه ميگه همشونو بيرون دعوت ميكنم راس ...

فکر میکنم با توجه به اینکه اولین یلداتونه، باید خونه باشید تا اونا براتون شب یلدایی بیارن. بیرون رفتن اونم از طرف شما اصلا معنی ای نداره. اگه برای مادر تهیه شام سخته، خب همون غذایی که میخوان بیرون بدن، سفارش بدید که بیارن خونه. اونا باید بیان خونتون

سلام دوستم..منم تو عقدم و اولين يلداييمه امسال..ماهم تصميم گرفتيم خانواده شوهرمو حالا ك براي شب نشيني يلدا ميخوان بيان يدفعه براي شام دعوتشون كنيم ،ب نظرم چون قراره هديه بيارن خونه باشه خيلي جو هم صميمي تر و محترمانه تره هم شيك تر و با وقار تره..شما از روز جلوتر ب مامان براي درست كردن سالاد و دسر و پيش غذاكمك كن..غذاي اصلي و از بيرون سفارش بديد بيارن ..اولين ساله ب نظرم بيرون ازخونه وجهه جالبي نداره..اميدوارم خوشبخت باشي خانومي پيشاپيش يلدا مبارك