تو تاپیکها گفتم جریانو به شوهرم ۳ ماه که شک داشتم و رفتم تو زخیره داخلی گوشیش ذخیره شادش صدا که از شاد فرستاده بودن بهم دیگه اوردم بالا و ارسال کردم واسه خودم و بردم پیشه خانوادش گذاشتم صداشونه و همه شنیدن و چندتا پیام هم اوردم بالا و قبلا بهش گفتم که تو تو عروسی به این دختر توجه کردی و به من توجه نداشتی و گرفت به قسم قران که نه اینجور نبوده میخواستم صدا زنه رو بفرستم واسه شوهرش که پدر شوهرم قسمم داد که ابرو شونو نبر اگه دفع بعد چیزی دیدی بفرست از همه گذاشته گوشی من یک ماه دست شوهرم بوده چندتا پیام هم از مسدود شده ها گوشی خودم اوردم بالا حالا برنامه سطل زباله یا چیزی دیگه هست که تو گوشی خودم نصب کنم که حذف شده هارو بیاره بالا یا نه چون موقه گوشی منم دستش بوده بهم پیام دادن خواهش میکنم اگه برنامه ای چیزی میدونید بگید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!