2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته واقعا با همسرم قهریم

3782 بازدید | 50 پست

دیروز سر یه چیز الکی شاید دعوا شد مقصر من بودم نمیدونم  ،صبحا اسپند دود میکنم بعد اینکه روشنش کردم همون داخل ظرفش بود دخترش (۷سالشه ) گفت امروز من میخوام ببرم اول از ظرف درش بیار بعد ببرم گفتم نه میریزه رو فرشا قبول نکرد با اکراه یکم بعد اینکه فنر رو یکم زدم به سینک کمتر بشه دودش کم شد ، دخترش عصبانی شد زد زیر گریه پدرشم به پشتیبانی از دخترش اروم غر میزد حق داره بچه همیشه خودتو باهاش درگیر میکنی سر ناسازگاری داری و فلان  ....

تا اینکه دخترش فحش داد و اومد محکم منو میزد 

عصبانی شدم گفتم حد خودتو بدون هیچی بهت نمیگم کار زشت نکن دیشبم اذیتم کردی هیچی بهت نگفتم الان منو میزنی 

شوهرم عصبانی شد دوباره فنر رو داغ کرد اسپند ریخت داد بهش میگفت تو هیچ حقی نداری باهاش دعوا کنی چشاتو براش گرد کنی ، حالا دنیا خراب نشد انگشتش بهت خورد

هیچکار براش نمیکنی مادری نمیکنی دعوا بهت نیومده جلو چشمم باهاش دعوا میکنی ، هیچ کاری برا بچه نمیکنی به مشق و درسش نمیرسی 

خلاصه دختره فنر رو برد تو پله ها پدرش اومد سمتم گفتم لوس و بی تربیت بار اوردیش مرد بی غیرت 

عصبانی شد منو کتک میزد گفتم واسه همین کاراس ازش خوشم نمیاد اصلا دوستش ندارم همیشه بخاطرش منو کتک میزنی بعد گفت لقمه نونی که میخوری صدقه سر همین بچه اس 

نمیدونم دختره این تیکه اخر رو شنیدگفتم نمیخوامش یا نه ، خیلی پدره عصبی شد که بچم اینو شنید تو روحیه اش تاثیر گذاشت خدا لعنتت کنه ....

ناگفته نماند اکثر اوقات دخترش پیش مادربزرگشه (طبقه پایین) از مدرسه میاد میره پایین به مشق و درسش کار ندارم چون وقتی کنارش میشینم بنویسه دقیق نمینویسه به حرفم گوش نمیده جواب رو ازم میخواد 

بعدم که رفت بچه رو رسوند برگشت دوش بگیره کلی باهم بحث کردیم 

گفت مرده حق داشته ولت کرده رفته ، تو زندگی من هیچ جوره نمیری...

واقعا بهم گفته بودن به جایی میرسی دلت برا زن قبلت تنگ میشه من همونجام 

گفتم میرم از خودت و دخترت راحت میشم از جفتتون بدم میاد 

منم ۷ ساله تو حسرت زندگی قبل و همسر سابقمم تو یه تار موی اونم نیستی 

اسم دخترش که اومد کمربندشو درآورد و دوباره چندتا منو زد ....

گفتم به روز تو اوج خوشی میرم هدفم همینه 

بخاطر دخترش منو خیلی اذیت کرده 

توی تاپیکای قبلم هست به خاطر دخترش با خانوادم دعوا کرد و قطع ارتباطیم 

واقعا دخترشو دوست ندارم همه بدبختیام زیر سر اونه حسادت هم میکنم بهش چون همسرم همه چی زو براش فراهم میکنه ولی من نه 

الانم دیروز ظهر اومد معمولی بود منم جوابشو دادم ولی شب دوباره با قهر و سرسنگینی اومد که خسته شدم از دستتت و فلان هنوزم همونه ....

ل⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا دلت برای همسر سابقت تنگ شده؟🥲

اونم منو دوست نداشت 

ولی من عاشقش بودم 

اخرش گفت بیا برگزدیم من بهش اعتماد نکردم 

البته که بعد طلاق هم منو خیلی تو این چند سال اذیت کرد 

ل⁩

ای خدا ،ازدواج دوم سخته دیگه ،ادم حوصله بچه خودتو نداری وای به حال بچه همسر 

اشتباه شما اینه که پیش پدرش بچه رو دعوا کردی،معلومه که اینجوری گارد می‌گیره،اگه خودتم یه بچه بیاری این حساسیت خیلی کم میشه،دیگه سر به سر شوهرت نذار والا اینجوری پیش بری دوباره طلاق می‌گیری

خیلی بد حرف زدید خیلیییییییییییییی جفتتون از حرص هم گند زدید

ما همیشه همینیم 

من اولین بار بود این حرفا رو میزدم 

ولی همسرم همیشه با کوچیکترین دعوا این حرفا رو بهم میزنه 

صدقه سر بچم اینجایی 

نون که میخوری به خاطر اونه 

دیشب بهم میگه تو چه فایده و علاجی برام داری به هیچ دردی نمیخوری مصرف کننده ای فقط

نه پول میاری تو خونه نه هنر داری نه اشپزی نه زندگی داری 

یه بچه داری میخواستم ازت (دخترش) اونم نداری 

ل⁩

روزی که داشتی ازدواج میکردی باید می‌دیدی که این مرد بچه داره اونم دختر 

خب معلومه که دوستش داره بچشه از خونشه معلومه که همه چی براش فراهم می‌کنه شما هم به جای حسودی کردن براش مادری کن ببین چقدر زندگی خودتو همسرت شیرین میشه

ما همیشه همینیم من اولین بار بود این حرفا رو میزدم ولی همسرم همیشه با کوچیکترین دعوا این حرفا رو بهم ...

عزیزم بچه کلا چالش ایجاد میکنه

ما بچه از خودمون دوتا

ولی سر تربیت و بخور نخور و خیلی چیزا،،گاهی ب بحث. چالش میکشیم

روزی که داشتی ازدواج میکردی باید می‌دیدی که این مرد بچه داره اونم دختر خب معلومه که دوستش داره بچشه ...

۳ ساله داریم زندگی میکنیم 

دیدار با بچمو محدود کرد 

با خانوادم قطع ارتباطیم

به بچه اش یه بار نگفت مودب باش

ل⁩