2777
2789
عنوان

دخالت های خانواده ی شوهر

1011 بازدید | 26 پست

خانواده ی شوهرم احساس میکنن من بچم و نمیتونم درست تصمیم بگیرم،،به شوهرم میگن که اون بچه اس ونامزده نباید دخالت کنه،،یعنی از من خواستن تو زندگی خودم دخالت نکنم،،،حالا من نمیخوام عروسی بگیریم دوس دارم بریم ماه عسل،نظر شوهرمم همینه،، ولی میدونم اگه بشنون نمیزارن. به نظرتون چیکار کنم؟

آرامش خودتون رو فدای بیشعوری دیگران نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خودشون خرجشو میدن عروسی بگیر کیف کن ..یه هفته بعد عروسیم برین سفر و ماه عسل

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.
آروم آروم مطرح کنین.باید از خداشونم باشه که کلی پسرشون خرجاش کم میشه

نه بابا فقط میخوان پسرشون خرج کنه اصلا به فکر آینده ی ما نیستن،،همیشه حرص میخورم

عروسی بگیرین از پول کادوهای عروسی برین ماه عسل

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم
نه بابا فقط میخوان پسرشون خرج کنه اصلا به فکر آینده ی ما نیستن،،همیشه حرص میخورم

یه عروسی جم و جور ولی بگیر به نظرم.بعد اگه البوم عروسی نداشته باشی حسرت میخوری.دوتااز دوستام کردن پشیمون شدن

وقتی خیلی پولدار نباشی خوبیش اینه که کسی به خاطر پول طرفت نمیاد بدیشم اینه که کلا کسی طرفت نمیاد
اگه خودشون خرجشو میدن عروسی بگیر کیف کن ..یه هفته بعد عروسیم برین سفر و ماه عسل

نه بابا خودشون هیچی خرج نمیکنن،اونا فقط میخوان کیفشو بکنن و افتخار کنن که عروسی پسرمونه،،،واسه همونم نمیخوام بگیرم