2777
2789

مثل سقف کاذب و تی وی وال و پتینه کاری و این حرفا منظورمه

به نظرتون خونمو سلطنتی کنم یا مدرن ؟

۳‌طبقه هم هست اصلا نمییدونم اون یکی طبقه هارو قراره اجاره بدیم یا همونجوری بمونن البته فعلا تکمیل نیست تا چند ماه دیگه‌تکمیل میشه

منم دارم میسازم مدرن میکنم کلاسیک هزینه خیلی زیادی میخاد سلیقه منم نیست بعد خیلی باید پر جزییتات باشه که موقع تمیز کاری پدر ادمو درمیاره اونم کار من نیس پس مدرن🤗

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق سبک نئوکلاسیک هستم به نظرم سبکی هست که همراه با اصالت و شیکی که داره هیچوقت قدیمی و دمده نمیشه 

البته بیشتر برای متراژ حداقل ۱۵۰ به بالا مناسبه 

اگه متراژ خونت زیر ۱۵۰ هست سبک مدرن خونه رو دلباز تر می‌کنه اما اگه متراژ خونه ۲۵۰ تا ۳۰۰ به بالا هست سبک کلاسیک شیک میشه و خوبه

من ساده طراحی میکردم بیشتر هم رنگ استخوونی شیری ---

اما سفید نه رنگ خود چوب که شیری هستش دیدی ؟ اونو میگم نهایت یه رنگ روغن برا اینکه جلا بگیره میگفتم بزنن 

اینجوری نه دلو میرنع نه قدیمی میشه اگرم میخواستم طرح و مدلی در نظر بگیرم میگشتم یه مدلی که تو هیچ خونه ای پیدا نباشه اون مدلو انتخاب میکردم یه سری کابینت‌ها هستن که خیلی کاربردی هم هستن و ظاهر شیکی دارن 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣