2777
2789
عنوان

دیگه بندگیشو‌نمیکنم

95 بازدید | 4 پست

سالها شد وامارش از دستم در رفت شالها گذشت 

هیچی درست نشد اشتباهات منم بود ولی خدا بد کزد بهم و دیگه یا زندگی تموم‌میکنم یا همه چی رو

خوبی هایی که کردم کارهای خوبم ادم‌خوب‌بودن همه رفت تو‌جوب وفقط به من بلا نازل شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی سخته کلا 

اصلا به دنیا اومدیم سختی بکشیم تو دنیا 

ولی خدا مهربونه 

زندگیت رو تموم نکن سختی ها تموم میشن

اگه سختی ها قرار باشه تا دو سال دیگه تموم بشن و نباشی که ببینی روزای خوب رو چی؟

دنیا محل خوشی نیست که هر چی رو بخوایم باید اونجور رقم بخوره

دنیا برا اینه ک آستانه صبرمون بالا بره

و هر چی مشکلات بیشتر باشه، استقامت با برا پیوندمون با خدا باید بیشتر بشه وگرنه دچار سستی میشیم

دین خدا آسومه،سختی هاش هم لذت بخش و چیزی که لذت بخش باشه باز طی کردنش آسون میشه...پس اگه یه ذره فقط یه ذره دین اسلام رو سخت ببینین، مطمئن باشین فریب هوای نفس و یا شیطان رو خوردین..پس به خدا پناه ببرین و برا هدایت خودتون دعا کنین و از خدا بخواین اهدنا الصراط المستقیم......برا ظهور مهدی فاطمه(عج) که سرور همه مون هست و با اومدنش، علت خلقت خودمونو میفهمیم دعا کنیم...دیگه سرگرم و سردرگم تو دنیا نیستیم اونموقع، ان شاءالله خدایا خاضعانه و با ناله و گریه، ازت ظهور آقامونو میخوام....یا امام حسین واسطه شو......برا دوستی دعا کنین که قلبا ازم درخواست دعا کرده بود و خواسته و دعاشو هم گفته بود. من دیگه اون دوست رو تو دنیا شاید روزی نخواهم دید، اما مرتب در ذهنم هست و دعاش میکنم، اگه دعام هم مستجاب شده، نمیدونم و نمی فهمم...فقط میخوام شمام هم دعا کنین خدا خواسته دلشو بده... دنیا چقدر تنگه