یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دنیا محل خوشی نیست که هر چی رو بخوایم باید اونجور رقم بخوره
دنیا برا اینه ک آستانه صبرمون بالا بره
و هر چی مشکلات بیشتر باشه، استقامت با برا پیوندمون با خدا باید بیشتر بشه وگرنه دچار سستی میشیم
دین خدا آسومه،سختی هاش هم لذت بخش و چیزی که لذت بخش باشه باز طی کردنش آسون میشه...پس اگه یه ذره فقط یه ذره دین اسلام رو سخت ببینین، مطمئن باشین فریب هوای نفس و یا شیطان رو خوردین..پس به خدا پناه ببرین و برا هدایت خودتون دعا کنین و از خدا بخواین اهدنا الصراط المستقیم......برا ظهور مهدی فاطمه(عج) که سرور همه مون هست و با اومدنش، علت خلقت خودمونو میفهمیم دعا کنیم...دیگه سرگرم و سردرگم تو دنیا نیستیم اونموقع، ان شاءالله خدایا خاضعانه و با ناله و گریه، ازت ظهور آقامونو میخوام....یا امام حسین واسطه شو......برا دوستی دعا کنین که قلبا ازم درخواست دعا کرده بود و خواسته و دعاشو هم گفته بود. من دیگه اون دوست رو تو دنیا شاید روزی نخواهم دید، اما مرتب در ذهنم هست و دعاش میکنم، اگه دعام هم مستجاب شده، نمیدونم و نمی فهمم...فقط میخوام شمام هم دعا کنین خدا خواسته دلشو بده... دنیا چقدر تنگه