2777
2789

من هفت جلسه با یه خانمی رفتم همش سرم غر میزد حالا با این مشکلاتش کنار اومدم ازم انتظار داشت بار دوم دوبلو درست بزنم و... حالا همه این مسائل به کنار راجب یه چیز شخصی به من یه کنایه ای انداخت سر اینکه نتونستم دوبل بزنم

منم رفتم ایشونو عوض کردم با یه اقا گرفتم خیلیم مربی خوبی بودن جلسه اول که باهاشون رفتم اما اون خانوم با مدیر آموزشگاه و کسی که کلاسارو جابجا میکنه خیلی رفیق بودن حالا اون اقاعه میگه چرا عوض کردی اگه من بودم نمیذاشتم عوض کنی 

این خانوم برا تو زحمت کشیده 

رفته این آقا مربی جدیدم علیه من کرده بود که باهاشون صحبت کردم متوجه شدم جریان چی بوده 

ولی یعنی عوض کردن یه مربی حق من نبوده؟؟ 

چرا اینطوری رفتار میکنن

اصلا اجازه همچین کاریو ندارن 

تو باید ازجلسه دوم دیدی غر میزنه عوضش میکردی 

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

تورانندگی یادگرفتن مربی باید خیلی باصبرو حوصله باشه تا یاد بگیری وگرنه یادنمیگیری

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا اجازه همچین کاریو ندارن تو باید ازجلسه دوم دیدی غر میزنه عوضش میکردی

من گفتم شاید همه همینطورن بعد دیدم نه این اینطور بوده جلسه هفتم واقعا دیگه کششو نداشتم خسته شدم 

یعنی نمی‌شده مربیمو عوض کنن؟ 

حقت بوده و بهتره از حقت دفاع کنی، جا نزن!

بگو شرایط یادگیری من جوری هست که از این خانوم نمیتونم به اندازه ی کافی به عنوان یک مربی استفاده کنم!

تموم 

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
من گفتم شاید همه همینطورن بعد دیدم نه این اینطور بوده جلسه هفتم واقعا دیگه کششو نداشتم خسته شدم یعنی ...

چرا عزیزم میشده هیچ کسی مربی غر غرو نمیخاد 

خب اونم بهش برخورده 😂 ولی خوب کاری کردی . ب  مربی جدیدت و مدیر اونجا هم بگو رفتارشو 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

تورانندگی یادگرفتن مربی باید خیلی باصبرو حوصله باشه تا یاد بگیری وگرنه یادنمیگیری

دقیقا این اقا خیلی خوب بود جلسه دومش از بس پشتم حرف زده بودن خیلی سر سنگین شده بود حتی جواب سلامم نداد بعد صحبت کردم فهمیدم اونا ایشونو اینطور کردن

حقت بوده 

من اشتباه کردم مربیمو عوض نکردم مثل تو بود دقیقاا اعتماد به نفسمو هم گرفت اخرسر با یکی دیگه چند جلسه اضافی برداشتم و قبول شدم 

کار درستی کردی 

فقط با اون اقا صحبت کن بگو این خانوم صبور و باحوصله نبوده و اینا

دقیقا این اقا خیلی خوب بود جلسه دومش از بس پشتم حرف زده بودن خیلی سر سنگین شده بود حتی جواب سلامم ند ...

مربیه خانومت مشخص بوده خیلی حسودی کرده و میخاسته اذیتت کنه  خوب کردی

حقت بوده و بهتره از حقت دفاع کنی، جا نزن!بگو شرایط یادگیری من جوری هست که از این خانوم نمیتونم به ان ...

بخدا هر وقت از سر کلاسش میمیومدم غم میگرفتم الانم عوضش کردم ولی این رفیق رفقاش دست از سرم برنمیدارن

بخدا هر وقت از سر کلاسش میمیومدم غم میگرفتم الانم عوضش کردم ولی این رفیق رفقاش دست از سرم برنمیدارن

اهمیت نده بهشون، تو باید کار خودتو یاد بگیری بعدش هم دیگه لازم نیست ریخت هیچکدوم رو ببینی 🥴

اهمیت نده بهشون، تو باید کار خودتو یاد بگیری بعدش هم دیگه لازم نیست ریخت هیچکدوم رو ببینی 🥴

بنطرت بهشون بگم بهم چی گفته توی جلسه اخر؟ یا بیخیال همشون بشم جلساتمو برم تموم شه

بنطرت بهشون بگم بهم چی گفته توی جلسه اخر؟ یا بیخیال همشون بشم جلساتمو برم تموم شه

آره حتما بگو!!! چرا نگی وقتی اون رفته راپورت تورو داده؟!

اصلا دلت نمیخواسته کلاست رو باهاش ادامه بدی مگر اجباریه؟!!!!!!!!!!

یکم پرو باش دخدر جان این دوره زمونه دیگه فروتنی و خانومی جواب نمیده، از حقت دفاع کن!!!!

شیر باش.