binna مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 227 عنوان موهام پره موخوره شده 64 بازدید | 6 پست موهام خیلی خشک شده و پره موخوره شده نوک گیری کردم و خودم هی موخوره گیری میکنم موهامو جدیدا روغن تراپی میکنم ولی دیگه خسته شدم موخوره گیری میکنم به دوهفته نکشیده دوباره پر میشه چیکار کنم😢 1403/09/18 | 14:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9653 روغن نارگیل بزن عالیع اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
binna مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 227 روغن نارگیل بزن عالیع به نظرت اوکی میشه بعدش موهام؟چقدر طول میکشه تا نتیجه بده؟
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9653 به نظرت اوکی میشه بعدش موهام؟چقدر طول میکشه تا نتیجه بده؟ اره خودم روغن نارگیل استفاده کردم عالی بود بعد از حمومت بزن ب موهات بستگی ب موهان داره ک چقدر اسیب دیدن اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9653 واقعا ؟ عزیزم خودت امتحان کردی؟ اره عزیزم اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.