2777
2789

توش سیب زمینی خلالی گذاشتم البته خیلی بزرگ مثل مال بیرون قاچ کردم 

بعد زدم رو قسمت سیب زمینی درجه ۱۷۵ اومد و زمانش هم ۱۶ دقیقه 

چند با هم حین پخت همش زدم ولی آخر سر یکم که ازش خوردم داخلش خام بود بعد دوباره ۵ دقیقه گذاشتم خوب بود ولی اونایی که خیلی بزرگ بودن وسطشون خام بود 

شما از اون زمان و درجه که خودش میزاره استفاده می‌کنید یا درجه ش رو عوض میکنید

واقعا بدون روغن خوشمزه میشه؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من خودم به تجربه فهمیدم توی سرخکن‌من زمان ۲۰دقیقه و دمای ۱۸۵درجه عالی نیشه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه پیس روغن باید اسپری کنی روش تا نشاستش بیرون نزنه عین بیرونیا خوشمزس

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

چند قطره میشه بهش روغن بزنید 

ولی اگه زیاد بزنید دستگاه آتیش میگیره 

بله ما خوردیم جاتون خالی خوشمزه بود 

فقط یکم بزرگ قاچ کرده بودم

چند قطره میشه بهش روغن بزنید ولی اگه زیاد بزنید دستگاه آتیش میگیره بله ما خوردیم جاتون خالی خوشمزه ب ...

نوش جان

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

اصلا روغن بهش نزدی؟ سیب زمینی و باید خیلی کم اسپری کنی روش عالی میشه . من عجله ای بخام درست کنم درجه رو تغییر میدم میزارم رو درجه ۲۰۰و ۱۲دقیقه میمونه . بعد اینکه فکر کنم شما خیلی پر کردی که خام داشت یا روغن نزدی