2777
2789
عنوان

از مامانم متنفرم یه عوضی روانیه

539 بازدید | 44 پست

چس قرون پول میده ماهیانه و کلی منت میزاره و تهدید میکنه که اونم نمیده و من دنبالم کارم که برم سرکار و راحت شم از دستش 

از طرفی هر وقت میاد اینجا باهام دعوا میکنه سر اینکه پدر و مادرش بهش محل نمیزارن و عصابش خورد میشه به من فحش میده و انتظار داره من هیچی نگم ولی من عصبانی میشم و گریه میکنم 

روز بعدش پیام میده برو دکتر برو روانپزشک قرص بخور 

منم گفتم باشه ولی بعدن انتظار نداشته باش موفق شم و‌ پیشرفت کنم چون یبار قرص خوردم همه چی یادم میرفت و یا کلا خوابم میومد 

دیگه موندم چه گوهی بخورم از دستش خودمو بکشم تنها راهم مرگه فقط 

چشم رو هم بزارم میشه ۳۰ سالم و هم حالم خرابه هم به جایی نرسیدم 

چیکار کنم 😭😭😭 

تا میام حال خودمو خوب کنم یه قدمی بردارم فیلمای چرت و پرت روانشناسی میفرسته یا ویس میده میگه من رفتم دکتر قرص خوردم بهترم توام برو درحالی که نه درس میخونه نه سرکار میره نه کار مفیدی انجام میده خودشو با من مقایسه میکنه بهم میگه درمان شووو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه داروهای اعصلب خواب آور نیست . میتونی بری دکتر ولی ازش بخواهی داروهات خواب آور نباشن یا کم باشه خ ...

خواب اورم نباشن اینجورین که همه چیو از حافظم پاک میکنن اصلا توانایی درس خوندنو میگیرن ازم

بعد خودش قرص میخورد از شب تا صب صب تا شب خواب بود خب نمیخوام بهترین سالای عمرم به خواب بگذره که بعدن ...

چرا به خواب بگذره 

اینقدر نسبت به داروها مقاومت نکن 

فلوکستین شروع کن بلکه بیشتر انرژی تو زیاد هم می‌کنه 

من هم فلوکستین میخورمخیلی موثره

باید فرهنگ سازی بشه 

یه بار اینجا خانومی با حمله پانیک اومده بود 

و بهش درمان دارویی داده بودن 

بعد مردم ریخته بودن بهش میگفتن نخور 

من اینقدر حرص خوردم سر اون تاپیک 

من خودم بعد از سالها مقاومت بالاخره دارو گرفتم و اصلا هم خواب آور نیست و اونقدر حالم بهتره که باورم ...

چی میخورید؟

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم