2777
2789
عنوان

یه سوال زنانه 👀❌

236 بازدید | 17 پست

بچه ها شماها عفونت و زخم داشتین

چطور خوب شدین

سه جلسه ست دارم میرم متخصص زنان

پریودم منظم شده اما همچنان عفونت دارم 

دیشب ک واژنم شست و شو داد اینقد عفونتم شدید بود

بعدم دارو داد برا شوهرم ک بخوره 

ی ژل شست و شو ام داد خودم

باز گفت ده روز دیگ بیا ببینم زخمت خوب شده دیگه خسته شدم ب نظرتون نتیجه میده این دکتر رفتنا و دارو خوردنا 

شوهرم اصلا چرا باید قرص بخوره براش مترونیدازول و سفکسیم و فلوکونازول و آزیترومایسین نوشته بدم بخوره؟ اخه شوهرم مشکلی ندارع

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

بده بخوره 

گاهی اون عفونت پنهان داره ولی در رابطه با هم اون عفونت به شما منتقل میشه 

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عفونت ادراری آقایون انتقال پیدا میکنه و باعث ایجاد عفونت توی پارتنر جنسیشون میشه، واجبه که شوهرتونم دارو بخوره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عفونت شما شدیده تو خونه دامن بپوش ژل شست شو بزن

ممنون عزیزم توصیه دیگه ای نداری

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
بده بخوره گاهی اون عفونت پنهان داره ولی در رابطه با هم اون عفونت به شما منتقل میشه

همه رو بدم بخوره ینی

مشکل عفونتت چیه؟قارچی یا ویروسی یا باکتریای؟

فک کنم قارچی دکتر نگفت

عفونت ادراری آقایون انتقال پیدا میکنه و باعث ایجاد عفونت توی پارتنر جنسیشون میشه، واجبه که شوهرتونم ...

ممنون عزیزم 🙏

ژل زیاد خوب نیس حتی شنیدم عفونتو بیشتر میکنه

گفته ی روز در میان استفاده کنم فعلا

ممنون عزیزم توصیه دیگه ای نداری

دامن بپوش 

شو. ر ت تو مرتب عوض کن 

از شل شست شو هفته یک بار یا دوبار استفاده کن 

بعد رابطه خودتو با ژل شست شو بشور 

ک ا ن د و م استفاده کنید 

بعد سرویس خودتو خشک کن حتما 

ویتامین زیاد بخور 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️