2777
2789
عنوان

چقد بده عقده

133 بازدید | 23 پست

بچه ها من خیلی عقده ایم

ینی اژ هرچی فکر کنین خانوادم محرومم کردن خب؟

الان مثلا پول جمع کردم سرکار رفتم ک ی لب تاپ بگیرم ولی حس میکنم لیاقتشو ندارم یا دیگه دلم نمیخواد داشته باشم

یا یه جاهایی مثلا مث شیراز ک یسری جاها بعضی وقتا یکی ساز میزنه همه جمع میشن و خوشحالن من حس بدی میگیرم حس میکنم کمبود دارم و از همه کمترم نمیتونم مثل بقیه خوشحال باشم

چیکار کنم؟واقعا داره این حس اذیتم میکنه

ینی از تجربه ی یسری چیزای خوب بذت نمیبرم بلکه انگار دلم برا خودم میسوزه و ناراحت میشم

دلم نمیخواد انقد عقده ای باشم

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺 کتاب بخونی بهتر میشی منم محدود بودم درک میکنم

🥲🥲چه کتابایی بخونم عزیزم؟

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
عزیزم تو ارزش بهترین هارو داری. سعی کن رو خودت کار کنی قشنگیای زندگی رو ببین و درک کن

قربونت برم عزیزم ❤️ چشم

واقعا عقده بده.

من همیشه میگفتم آدم گیر مار خوش خط‌و‌خال بیوفته گیر عقده ای جماعت نیوفته.

آخه یه عقدی ای پر ادعا میشناسم خیلی بیخود بود.

عزیزم سعی کن دست از این کار ها برداری عقده خیلی بده😬

از محبت تلخها شیرین شود وز محبت مسها زرین شوداز محبت دردها صافی شود وز محبت دردها شافی شوداز محبت خارها گل میشود وز محبت سرکه ها مل میشوداز محبت دار تختی میشود وز محبت بار تختی میشوداز محبت سجن گلشن میشود  بی محبت روضه گلخن میشوداز محبت نار نوری میشود وز محبت دیو حوری میشوداز محبت سنگ روغن میشود بی محبت موم آهن میشوداز محبت حزن شادی میشودوز محبت غول هادی میشوداز محبت نیش نوشی میشود وز محبت شیر موشی میشوداز محبت سقم صحت میشود وز محبت قهر رحمت میشوداز محبت مرده زنده میشود وز محبت شاه بنده میاز محبت مرده زنده میشودوز محبت شاه بنده می شوداز محبت گردد او محبوب حق گرچه طالب بود شد مطلوب حق

واقعا عقده بده.من همیشه میگفتم آدم گیر مار خوش خط‌و‌خال بیوفته گیر عقده ای جماعت نیوفته.آخه یه عقدی ...

نه من به کسی آسیب نمیرسونم بجز خودم 

با بقیه بهترین رفتارو دارم و واقعا از ته دل از خوشیاشون خوشحال میشم اما یسری چیزا خودمو اذیت میکنه

🥲🥲چه کتابایی بخونم عزیزم؟

کتاب های مربوط به روانشاسی 

کتاب که الان دارم میخونم تکه هایی از یک کل منسجم هست 

کافیه کتابخونه بری و به پرسنل بگی بهت کتاب خوب معرفی میکنن

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

نه من به کسی آسیب نمیرسونم بجز خودم با بقیه بهترین رفتارو دارم و واقعا از ته دل از خوشیاشون خوشحال م ...

اینم بده  کلا عقده آدمو نابود میکنه هم خودتو هم اطرافیانتو‌ .

سعی کن بهتر بشی همینکه به دیگرا صدمه و زیانی نمیزنی خودش کلیه.

از محبت تلخها شیرین شود وز محبت مسها زرین شوداز محبت دردها صافی شود وز محبت دردها شافی شوداز محبت خارها گل میشود وز محبت سرکه ها مل میشوداز محبت دار تختی میشود وز محبت بار تختی میشوداز محبت سجن گلشن میشود  بی محبت روضه گلخن میشوداز محبت نار نوری میشود وز محبت دیو حوری میشوداز محبت سنگ روغن میشود بی محبت موم آهن میشوداز محبت حزن شادی میشودوز محبت غول هادی میشوداز محبت نیش نوشی میشود وز محبت شیر موشی میشوداز محبت سقم صحت میشود وز محبت قهر رحمت میشوداز محبت مرده زنده میشود وز محبت شاه بنده میاز محبت مرده زنده میشودوز محبت شاه بنده می شوداز محبت گردد او محبوب حق گرچه طالب بود شد مطلوب حق

کتاب های مربوط به روانشاسی کتاب که الان دارم میخونم تکه هایی از یک کل منسجم هست کافیه کتابخونه بری و ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم حتما اینکارو میکنم💙💙💙

اینم بده کلا عقده آدمو نابود میکنه هم خودتو هم اطرافیانتو‌ .سعی کن بهتر بشی همینکه به دیگرا صدمه و ...

حتمااا🤍

برو مشاوره حالتو بهتر میکنه و رو اعتماد ب نفست کار میکنه

یمدت میرفتم خوب بود دیگه مامانم نزاشت برم😑