2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

60 بازدید | 8 پست

مادر پدرم جدا شدن چند ساله پدرم ک اصلا منو قبول نمیکنه در هر صورتی مادرمم هر ماه ب یه بهانه ای دعوا راه میندازه و منو پرتم میکنه بیرون الان سه ماهه خونه ی خالم موندم و باهاشون زندگی میکنم ولی حس خوبی ندارم حس سربار بودن میکنم 

سرکارم میام تازگیا تا بتونم خرج خودمو درارم و یه خرجی هم به خالم اینا بدم چون همچیم با اون اش و حس شرمندگی دارم 

نمیدونم من واقعا تو زندگیم کجا و اشتباه کردم ک دارم اینجوری تاوان میدم هیچ کاریم نمیتونم بکنم 

روابط احساسیمم دارم خراب میکنم چون اصلا حس میکنم کسی نیس ک ب حال من فک کنه و درکم کنه دلم میخاد بمیرم فقط چیکار کنم زودتر برم 😭

تعداد رای : 0
نظرسنجی
1
0
0%
2
0
0%

عزیزززززم

ناراحت شدم خیلی

با همین رویه پیش برو 

بالاخره یه دری روت باز میشه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=363447727] نه یدونه دختر داره همسن خودمه و شوهرش هم هست[/QUOT

ی خورده صبر کن بالاخره راهی باز میشه

خواستگاری شاید پیدا بشه بیاد جبران کنه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
[QUOTE=363447727] نه یدونه دختر داره همسن خودمه و شوهرش هم هست[/QUOTی خورده صبر کن بالاخره راهی باز ...

با یکی هستم چهارساله کل زندگیمو میدونه میگه صبر کن یسال دیگ کارم اوکی شه بیام ولی میترسم همه گذشتمو خانوادمو بزنه تو سرم همینجوریش با رفیقاش و دوست دختراشون میریم بیرون حس کمبود دارم و فک میکنم گزینه مناسبی نیستم براش🥲

با یکی هستم چهارساله کل زندگیمو میدونه میگه صبر کن یسال دیگ کارم اوکی شه بیام ولی میترسم همه گذشتمو ...

الا همچین فکری نکن

تو لایق بهترینها هستی

اگ لقمه میاد سمت دهنت پس نزن نگو من عادت ب خوردن چیزای خوب ندارم و برام زیاده

شاید قسمتت ی ادم خوب باشه

سرکوفت چی

خانواده ای ک تو تو انتخابش دخالتی نداشتی

اگر سرکار نمیذارتت و بالاخره میگیرتت دلشو ب دست بیار

بذار باهاش خوش باشی

خوشی رو از خودت نگیر

حالا تو همه زندگیا سرکوفت و دعوا ی مقدار هست 

اون ادمی ک اصلا هیچ وقت هیچی ب ادم نگه ادم نیست فرشته است

پس با همونی ک هستی زتدگیت رو بساز

برنگرد ب کسی ک از تو بدتر باشه ب هوایی ک اون سرکوفت نزنه چون پایین تره

این اشتباهه

چیزای بیشتری رو ازدست میدی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
اوم مرسی ازت ک امیدوارم کردی 🥲❤️

قربونت موفق باشی عزیزم