وضو جبیره برای زمانیه که شما زخمی چیزی داری که نباید بهش اب برسه یا مثلا شکستگی داری نباید بهش اب برسه اون زمان وضو دست سالم اب ریخته میشه دستی که نباید اب بهش برسه باید دست تر بهش کشیده بشه
گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
موانعی مثل کاشت ناخن کاشت مژه یا لاک و اینا کلا وضورو باطل میکنن و غسل و وضو جبیره ندارن
گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊
عزیزم من مرجع تقلیدم مکارمهبرای درمان مجبور به کاشت شدم در این صورت خودضون گفتن باید به صورت جبیره و ...
اگر برای درمانه باید تماس بگیرید با دفتر اقای مکارم راهنماییتون میکنن
اگر برای درمانه باید تماس بگیرید با دفتر اقای مکارم راهنماییتون میکنن
پیام دادم بهشون...
سلام به نظر آیهالله العظمی مکارم کاشت ناخن در صورت ضرورت اشکال ندارد مثل اینکه برای درمان واجب باشد . در هر صورت اگر کسی ناخن مصنوعی بکارد، در صورت امکان میبایست برای وضو و غسل ناخن مصنوعی را بردارد، اما اگر برداشتن آن ممکن نباشد یا موجب حرج و سختی غیرقابل تحمل باشد، به صورت جبیرهای وضو و غسل را انجام دهد (یعنی روی ناخن مصنوعی دست تر بکشد) وضو و غسل صحیح است.
پیام دادم بهشون...سلام به نظر آیهالله العظمی مکارم کاشت ناخن در صورت ضرورت اشکال ندارد مثل اینکه بر ...
خب طبق اقای مکارم اگر نمیتونی ناخن رو بردارید و قابل برداشت نیست و درمانیه باید وضو جبیره بگیری
همون وضو عادیه به نیت جبیره و اینگه روی اون قسمت با دست تر باید بکشی روش
یکبار دست بکشم روش خوبه گلم؟یا نع باید دوبار باشه؟
فرقی نداره فقط باید تر باشه و اون قسمت کامل تر بشه
مثل وضو که میگیری باید گردی صورت یا دست کامل با اب شسته بشه اینم همونه