2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب منم ۲۱ سالم هست تازگی ها که میخندم یه سری چروک زیر چشمم میفته ☹️تصمیم دارم دیگه یه مدلی بخندم که چشمام حرکتی نکنن 😂اما اگر کرم دور چشم خوب میخوای و پولش برات مهم نیست برو کلارنس بخر

کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده

من الارو میزدم

یکم سیاهیه زیر چشمم رو برطرف کرد

شاید ده درصد

اگه میخوای تاثیر خاصی ازش ببینی دنبال کرمهای بالای صد تومن باش مثل کلارینز و اینا

چند سالته و دنبال چه خواصی از کرم هستی؟

ضمنا اگه میخوای ملت جواب بدن پستت رو ساعت ده شب بزن

نه الان

الان اکثرا تو گوشی نیستن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
خوب منم ۲۱ سالم هست تازگی ها که میخندم یه سری چروک زیر چشمم میفته ☹️تصمیم دارم دیگه یه مدلی بخندم که ...

میشه بگی چجوری بخندیم که پیدا نشه؟

دندون نما نباشه درسته عجقم‌؟

پیج پسر کوچولوم  roham_asadiii
من الارو میزدم یکم سیاهیه زیر چشمم رو برطرف کرد شاید ده درصد اگه میخوای تاثیر خاصی ازش ببینی دنبا ...

مرسی گلم اتفاقا داشتم فک میکردم اخر شب تاپیک بزنم

پس الارو خوبه...

پیج پسر کوچولوم  roham_asadiii
میشه بگی چجوری بخندیم که پیدا نشه؟ دندون نما نباشه درسته عجقم‌؟

والا خودم هم نمیدونم ،احساس میکنم یه خاطر زمستون هم پوستمون خیلی خشک شده ،آروم بخندبم خیلی عضلات صورت رو مشغول نکنیم 😂

کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده