2821
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 203349 بازدید | 29173 پست

بچه ها عیدتون مبارک

ان شاء الله اقا امام علی دست همگیمون رو بگیره🥰💚

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلااااام ب همگی

خدایا شکرت سایت درست شده...😃😃😃

محیا،بانو، فاطمه،ساحل، آتا

اره محیا موافقم ،شروع کنیم مث گذشته

عیدتونم مبارک

با خدا می رقصانم ،تمام دنیا را به ساز آرزوهایم...❣️

دخترا، تاحالا طلاتون شکسته؟؟؟ میگن هزینه درستکردنش زیاده، آره؟؟؟گوشواره دخترم شکسته🤦🏼♀️

اره

نه گل

اون مواقع بسیااااااار دور (3سال پیش) 😂

زیاد نشد

ببر طلا فروشی یه سوال کن

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

فاطمه🖐🖐🖐🖐

جووون 🥰

دخترا، تاحالا طلاتون شکسته؟؟؟ میگن هزینه درستکردنش زیاده، آره؟؟؟گوشواره دخترم شکسته🤦🏼♀️

میگما

با بحث طلا شروع کردیم

من به ف ال نیک میگیرم 😁

سلااااام ب همگیخدایا شکرت سایت درست شده...😃😃😃محیا،بانو، فاطمه،ساحل، آتااره محیا موافقم ،شروع کنیم ...

پر قدرت ان شاء الله 🥰

اره نه گل اون مواقع بسیااااااار دور (3سال پیش) 😂زیاد نشد ببر طلا فروشی یه سوال کن

ینفر میگف ۳چهار میلیونی میشه🤔🙄🙄🙄

با خدا می رقصانم ،تمام دنیا را به ساز آرزوهایم...❣️