2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 156118 بازدید | 22525 پست
از خواهرت بپرس ببینم چقد هزینه داده هر جلسه

برا کجا؟

محل خودمون یا سعادت آباد 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

وای منم عاشقشم🥹ب همسرم گفتم فعلا گفت بزار سر فرصت چون خیلی هزینه دندونام بالا میشع ولی من مخشو میزن ...

اره 

فکر  کنم ۷ جلسه اول پشت سر همه 

بقیه اش ۴۰ روز در میون

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم عاشقشم🥹ب همسرم گفتم فعلا گفت بزار سر فرصت چون خیلی هزینه دندونام بالا میشع ولی من مخشو میزن ...

راستی محیا هر جا میخوای بری اسم دستگاه‌ رو بپرس 

راستی محیا هر جا میخوای بری اسم دستگاه‌ رو بپرس

کاندلا میگن از همه اشون بهتره 

وای انقد میخوام کار زیبایی انجام بدم رو خودم 

مجدد میخوام باز برم دکتر پوست و مو 

پوستم جوشام ۹۰ درصد خوب شده 

ولی جای جوشام هستن 

ریزش موهام ک اصن نگم هرچی دارو خوردم فایده نداره 

دندونام میخوام درست کنم 

ژل لب بزنم 

لیزر 😄😄😄😄

لباس میخوام طلا میخوام 

باشگاه میخوام 

هزاران چیز 😄😄😄😄😄

ی زخمی هزارساله هادِ جونم 💔

کاندلا میگن از همه اشون بهتره وای انقد میخوام کار زیبایی انجام بدم رو خودم مجدد میخوام باز برم دکتر ...

خیلی کار داری خواهر 😂😂

دخترا میگم شما لیزر بدن رفتید ؟من خیلی دوس دارم برم راحت بشم زنگ زدم ی مرکزی تقریبا بهمون نزدیک گفت ...

محیا‌من‌چندسال‌پیش‌رفتم‌البته فقط دو جلسه😂

چون‌دستگاهم‌ تیتانیوم‌رولی بود، شنیدم میگفتم‌بیماری پوستی میاره.

منم ادامه‌ندادم، دیگه‌هم‌نرفتم دنبال یه دستگاه دیگه😂

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

کاندلا میگن از همه اشون بهتره وای انقد میخوام کار زیبایی انجام بدم رو خودم مجدد میخوام باز برم دکتر ...

انشالله ب همشون‌میرسی محی جون

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

فاطمه خیلی خوابم بهم ریخته چند وقته دیشب یکم خوابیدم

خداروشکر عزیزم 

ذهنت رو اروم  کن 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

😂عزیزم، منم امباپه رو دوست دارم، خیلی محشرهپسر‌منم بشدت فوتبالیه...اهل جیغ و هیجان نیست بر خلاف باب ...

عزیزم 

😀😀😀😀

کلا پسر ارومیه فکر کنم

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403