2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 155422 بازدید | 22415 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بانو خسته نباشین من یه بسته دیگه دارم چند رور دیگه مراحل امروز تو رو باید طی کنم 😂😂😂اره دیگه ...

سلام عشقم 

پیشاپیش خدا قوت 

چند نفری بشید بهتره کمتر خسته میشی

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

سلامخسته نباشی بانوووو🧿من ب هیچ‌عنوان زیر بار سبزی خورشی پاک‌کردن‌و شستن و اینا‌نمیرم...فقط سبزی خو ...

منم تو این ۱۶ سال ، ۳ ساله دارم خودم میگیرم 

همش مامان میداد 

ولی این سالها  مامان هم آماده میگیره 

من از آماده خوشم نمیاد 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

😂😂😂دیوونهفاطمه خبر پژمان‌جمشیدی خیلی اعصابمو خرد کرده🥲

عههههه

پژمان جمشیدی بود 😑😑😑😑

موق ای ک دانش آموز بودم دوتا از دخترا بچه های سن پاینن خوشگل رو می‌بردن تو دستشویی بعد از چند سال فه ...

یا خدا 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

دخترا هم 

😄😄😄😄😄😄 در ب در دنبال مورچه

ببین کارمون به کجا رسیده 😂😂😂

سلام دخترا،صبتون‌بخیرررمحیا نیستیاااااتوجه توجه 📢📢📢روز خود را با یک‌خبر از خانه من شروع کنیدبلاخا ...

سلام عزیزم 

ای خدا 😔😔

خدا کنه سبک باشه 

تب و علائم داشت 

ولی خیالت دیگه راحته که نمیگیره 

میگن واکس ها واقعا یه چیز الکی هستن 

یه عده اصلا واکسن بچگی رو نمیزنن

بانو این پارکی ک من میرم ی دختره اس خیلی کم سن فکنم ۱۳،۱۴ باشه بین ۵،۶ تا پسره افتتاح پسرام هم سن خو ...

خدایی والدین اینا در جریان  نیستن 

آخه یه دختر ۱۳ ،۱۴ ساله😳😳

یه جایی هم پدر و مادرا واقعا کم کاری میکنن 

خسته نباشی بانو من ک اونوری ک بابام آورد هنوز دارم بعدم من آدم این چیزا نیستم اونم مجبور بودم مفتی ب ...

حاضری میخری شن نداره ؟؟؟؟

من یبار ۸ سال پیش که بابا اینا رفته بودن حج واجب سبزی پاک کرده  وشسته شده خریدم برا اش پشت پا (اون موقع پسر کوچیکم شیش ماهه بود سختم بود) بعد دیدم کلاً ساقه های سبزی رو جدا نکرده بودن دوباره خودم پاک کردم 😂 خوردشون کردم 

توی سبزی آماده  قرمه سبزی شن داشت (قشنگ نشسته  بودن )

دیگه از هرچی سبزی آماده بدم اومد