2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 159466 بازدید | 23062 پست
مرسی عزیزم خوبیم خداروشکرمیگذرونیم‌خواهر، با کاردستی و نقاشی های پیش دبستانی😉😁

🥰😍🥰😍 خداروشکرررر

به به حسابی مشغولی پس

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

ساحلی با‌گوشت و‌پوستم‌درکت‌میکنم منم پام‌با آبجوش‌ سوختهو‌خیلی روزای بدی‌گذروندم، ولی جاش اصلا نموند ...

عزیزم 🥺🥺 انشالله دیگه بلا نبینی 

ازگل جونم دقیقا واسه منم همین بود من خودم دستی دستی خودمو کباب کردم اصلا نمیزاشتم کسی دست به لباسم بزنه 😂 از اون طرف هم تند تند یخ میریختم 

ولی دکترم خدا خیرش بده یه پرستار سنگ دل داشت که اونم خدا خیر بده 

یه بار منو حموم برد بیمارستان یه کیسه مانند روم کشید 

وای ازگل زجه میزدم ول نمی‌کرد می‌گفت به این فکر کن دست نگهدارم پوست اضافه بیاره 

بعد اونم خودم حموم میرفتم عادت شده بود واسم  ولی جونم در میومد 🥴

باز خداروشکر بخیر گذشت 

کلی همه رو نگران کردم بخدا پدرشوهرم با شلوار خونگی و دمپایی روفرشی اومده بود بیمارستان 😂😂😂 

اونوقت حامد رادین و رادوین رو چسبیده بود بهشون گفته بود من پختم 😵‍💫 

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون‌حرف زدنشون😂🧿🌹

😂😂😂

فدای تو خواهری 

وای‌منم‌خیلی دوسدارمقشم‌ک‌رفته بودیم یه دختر رو دستم‌ زد😍چقدم قشنگ‌و حرفه ای انجام‌داد بااینکه سنش ...

آخ خیلی خوشگله ازگل 😍🙈

انشالله دوباره سفر پیش بیاد

سلااام‌علیکم اهالی دلمن‌امروز پیشونیمو زِرت 😂😂😂کوبیدم ب میله بارفیکس بچها😂😂😂ورم‌کرده🤕🤕🤕 ، ...

وای عزیزم به خیر گذشته بلا به دور باشه 🫂💘✨

عزیزممممم اشکال نداره فدات پیش میاد😄😄😄😄منم چند روز پیش با سرعت رفتم تو دیوار پیشیونیم ورم کرد😄� ...

بلا به دور 

😂😂😂 چتونه 

سلام دخترا روز جمعه ی پاییزیتون بخیرررررر🌹🍀🌹چه خبر مهربونا دلم براتون خیلی کوچولو میشهمدیونید اگ ...

💘🫂💘🫂💘 واییییییییییییی قلبمممممممم مبارکه 

صد و بیست ساله شی 

سلام آزی چکارکردی عزیزززززم کله مبارک رو 😊😊😉الان بهتری؟؟؟؟؟آزگل یادته منم داشتم به دخترم توی پارک ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

سلام مجدد دخترا امروز حسابی خسته شدم الان گوشیم رو دستم گرفتم و دراز کشیدم کار خونه و کار باغ ولی عا ...

تنت سلامت باشه عزیزم خسته نباشی 

سلام عزیز دلمی الهی 🥺🥺بگردم خواهری چی کشیدی این مدت 😔😔خدا رو شکررررر که رو صورت و سرت نبودوعش ...

فدای تو عزیزدلم 

اره بانو جان دیگه توبه کردم 

میگه تا اتفاق نیفته درس نمیشه واقعا همینه الان درس گرفتم 😂😂

چاییمو با چای ساز درست میکنم غذا رو هم که دائم حواسم هست 

حامد رفته نت زده فهمیده که یه محافظ های مگنتی هستن که آشپزخونه رو ایمن میکنن واسه بچه ها که سمت قسمت های پر خطر نرن 

آشپزخونه مون هیچیش پرخطر نیست و قدشون نمی‌رسه 

جز گاز و لباس شویی 

که اینو هم دارم به فکرایی میکنم واسش 🥲

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ 

تولد سارا جون هم مبارک باشه 🥰😍🥰😍

میگم زهرا ، آتا، مهدیس ،شیوا ، فاطمه ها ، اون دوست مون که عروس بود کجان 

..

منم امروز حامد خونه بود از صبح نشستم خونه رو مرتب کردم برق میزنه حموم رفتم حنازدم‌به موهام 

انقد خسته م فکر کنم تا ظهر  فردا بیهوش شم 

واسه رادین و رادوین چندتا بازی فکری و .. خریدم  خودم بیشتر از اونا ذوق دارم 

چندتا کلمه یاد گرفتن 😂 

واتر یس بای بنانا رد گرین 😂و..

رادوین یه دوست خیالی داشت توی کمد الان دوستش اومده زیر تخت 

وسط غذا خوردن یا بازی کردن یهو پامیشه می‌ره کنار تختش دراز می‌کشه حرف میزنه و الکی می‌خنده  بری بلندش کنی بیاریش خون به پا می‌کنه انقد که گریه می‌کنه  

منم یه مدت یکی دو ماهی میشه که نتونستم نماز بخونم رادین از تلویزیون پخش شده سجده رفتن رو یاد گرفته صدای اذان یا قرآن میاد روسری منو سرش می‌کنه یه سجده می‌کنه  دستشو می‌کشه روی صورتش و پا میشه 😂

هر دو هم فقط این تایم ها کار به کار هم ندارن 

وگرنه بقیه رو یا در حال دعوان یا خرابکاری