2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 159634 بازدید | 23079 پست
سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ تو ...

ای جانم قند نباتای من خدا حفظشون کنه 

کیانم دوست خیالی داره 😄😄

کیانم اون روز میگفت مامان اورنج میخوام😆😆 میگفتم خدایا چی بعد گفت نارنگی 

یاد گرفته بود یس و هپی بایر تدی ،بیبی،آیس کریم 

ساحل با چی یاد می‌گیرند بچه ها ؟؟

من ی برنامه اس از تو بازار دانلود کردم از اونجا کارتن میبینه 

بعد ساحل تورو خدا ی راه حل بهم بده خیلی غصه ام میشع 

من ریزش مو شدیدی دارم حدود چند ساله 

رفتم دکتر ی عالمه قرص خوردم ولی خوب نشدم 

امپول زدم ولی هیچ 

بنظرت چیکار کنم 

جلو سرم خالی شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دخترا روز جمعه ی پاییزیتون بخیرررررر🌹🍀🌹چه خبر مهربونا دلم براتون خیلی کوچولو میشهمدیونید اگ ...

سلام خااااااانم 😍🤩

تولدت  هزاران بار مبارررررک 😘🥳🥳🥳🥳

انشالله ۱۲۰ ساله بشی مهربونم 

گفتم احتمالا تاپیکت رو گم کردی  کجایی خواهر ☹️

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

سلام سارا جان عزیز دلم تولدت مبارک خوشگل من اتفاقا تولدت یادم بودم ولی این روزا انقد سرم شلوغ بود نم ...

سلام محیا جونم خوبی عزیزم؟؟؟

خیلی خیلی ممنونم مهربونم 😙😙😙😙

سلام بانوجون😂😂😂 اره خوبم فدات...چی‌بگم‌بخدا، بس ک‌جیغ و داد میکنن آدم‌ حواسش‌پرت‌میشه😂

سلام عزیز دل 

صبحت بخیر 

ما ،مامانا از دست  بچه های امروز یه سر گیچه ی دائم داریم

همین که شب ها سالم سر به بالشت میزاریم باید شکر خدا کنیم 😂😂😂

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

سلام مجدد دخترا امروز حسابی خسته شدم الان گوشیم رو دستم گرفتم و دراز کشیدم کار خونه و کار باغ ولی عا ...

خدا قوت محیا جونم 🍀🍀انشالله باغتون پر برکت بشه گلم

😂الان‌چقد‌مورچه ها خوشحالن،‌ک‌بالاخره آدما‌هم‌بما‌توجه کردن🐜🐜🐜😍😂

اره والا 😂😂😂

میگن اگه این انسان ها زودتر این خصلت ما رو پیدا کرده بودن لازم‌نبود نصف سال دنبال دونه باشیم 🤣🤣🤣

با دو حبه قند کل زمستون رو میگذرونن

این همه بار کشی لازم نبود (تازه غذای مورد علقه  دم لونه حاضرو اماده)

سلام دخترا روز جمعه ی پاییزیتون بخیرررررر🌹🍀🌹چه خبر مهربونا دلم براتون خیلی کوچولو میشهمدیونید اگ ...

سلام سارا جون 

تولدت مبارک ❣️😘

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

فدای تو عزیزدلم اره بانو جان دیگه توبه کردم میگه تا اتفاق نیفته درس نمیشه واقعا همینه الان درس گرفتم ...

خدا خیلی کمکت کرد 

برا آشپزخونه ی شما لازمه چون دوتا هستن واقعا  نگهداریشون سخته

انشالله زودتر بزرگ بشن عشق های خاله 😘🧿🧿

اره رنگش دیر تر از بین می‌ره من واسه حنابندونم خاله م گفت نفت به کوچولو بریز تا یه مدت طولانی داشتم ...

پس درست میگفته 

😄😄😄😄

به یاد روز عروسی 😁

نفت رو نشنیدم 

منم چند وقت پیش حنا رو با کلی چیز و میز قاطی کردم گذاشتم 

واقعا موهام نرم شد 😂

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

😄😄😄😄😄 احتمالا فهمیدن قصد ما چیه دور و ور ما نمیپلکن

مورچه های بد 😂😂😂😂

سلام بانو خوبی عزیزم؟ ؟؟؟

سلام عزیز دلم💘 

خوبم شکر خدا 

شما خوبی، دختر گلت خوبه 

صبحت بخیر و شادی خانم 😘

سلام به روی ماهت عزیزم فدای توووو وای فاطمه خدا کنه واسه کسی پیش نیاد یه چیزی میگم یه چیزی می‌شنوی ب ...

عزیز دلم 

خداروشکر که بخیر گذشته 

و فندق و خودت سالمی 

خدا برای هیچ کس پیش نیاره 

یه کوچولو دستمون میسوزه چه حالی میشیم