2777
2789

دوستان من کلا دو ماهه اومدم تو خونه سری اولم اومدم بازدید صابخونه از همسایه طبقه پایین تعریف کرد که خیلی آدم خوبیه و ب ما میگه خونتون ب ادم خوبی بفروشید   الان دوماه اومدم هر دفعه که مهمونی داشتم طرف زنگ زده پیام داده مهمونی ام همه ادم بزرگن کلا چهار نفر بودن  شوهرمم شبا ده از سرکار میاد مهمونام ۹و نیم اومدن ۱۱ و نیم رفتن واقعا من نمیدونم چیکار کنم چ جوابی بدم بهش یبارم دم در بهم گف ب مهموناتون بگین زود بیان دیگه ساعت ۹ برن خونشون  

بیایین پیاماشو بزارم راهنمایی کنین 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

چ پررو

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بش بگو مهمونا خونه منن نه تو

به بچه مهموناتون بگید بپر بپر نکنن کافیه برای همسایه پایینی

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

گذاشتی بلایک 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

شما طبقه بالا هستید یا پایین ؟همسایه تون هم مالک هستند ؟ چه سن و سالی هستند ؟ بچه دارن؟

ما طبقه سه هستیم ایشون دو بلا مالکن ی بچه کلاس اول یکی ششم 

بش بگو مهمونا خونه منن نه توبه بچه مهموناتون بگید بپر بپر نکنن کافیه برای همسایه پایینی

بخدا بپر بپر چیه بچه های مهمونامون خیلی بزرگن اون سری که مهمون داشتیم بچه هلشون دانشجوان اینسری ام پچه هاشون کلاس پنجمن نشسته بودن بیچاره ها

بخدا بپر بپر چیه بچه های مهمونامون خیلی بزرگن اون سری که مهمون داشتیم بچه هلشون دانشجوان اینسری ام پ ...

خب پس جواب همسایتونو بدید وقتی سرو صدا نمیکنن

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊