2777
2789

اول بگم تو واقعیت همه فکر میکنند زندگی ما گل و بلبله 

اما خودم می‌دونم همسرم هیچ علاقه ای بهم نداره،پشتوانه هم ندارم،اصلا دلم نمی‌خواهد برگردم با بچم پیش خانوادم،فقط بی علاقگی نیست بارها بخاطر خانواده حتی تو بارداری کتکم زده خانواده ای که بهش هیچ محبتی ندارن اما من با وجود اینکه لیسانس مهندسی دارم وقتی بیکار شد بخاطرش دستفروشی کردم ،طلاهامو‌فروختم لباس بخره،همه جوره تلاش کردم اما دوستم نداره،اگه کسب و کار راه بندازم بنظرتون با ی بچه میشه رفت ی شهر دیگه و از نو شروع کرد؟؟

واقعا راهنمایی لازمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خودت میدونی الان چقد اوضاع سخت وبد شده 

وتاپشتوانه محکم نداشته باشی نباید به طلاق فکر کنی 

چون مطمعن باش زندگیت خیلی از این هم برا خودت هم برا بچت  سخت وعذاب اور میشه 

یه زمانی حتی به خاطر بچتم باید کنا بیای اگه بدونی واقعا پشتوانه ای نداری 

چرا دوست نداره ازهمون اول اینطوری بوده !؟

بله میشه.ولی واقعا خودت ببین اگر مشکلتون با صحبت و مشاوره رفتن حل نشد بعد به جدایی فکر کن.بچه نیاز ب ...

خیلی تحقیر میکنه،نگرانم بچمم فردا به دهنش نگاه کنه آدم حسابم نکنه

عزیزم خودت میدونی الان چقد اوضاع سخت وبد شده وتاپشتوانه محکم نداشته باشی نباید به طلاق فکر کنی چون م ...

من فکر میکنم چون دنیامون متفاوته،بعد ازدواج کلی عکس با دختر تو گوشیش دیدم در صورتی که من نه دوست پسر داشتم نه نگاه میکردم تو چشم پسری،فکر میکنم مقایسه میکنه تو ذهنش

خیلی تحقیر میکنه،نگرانم بچمم فردا به دهنش نگاه کنه آدم حسابم نکنه

خب چرا تحقیرت میکنه؟

چون خانه داری؟بخاطر خانوادت؟

علتشو پیدا کن.

حل میشه.

میدونم کار زشتیه ها چون در واقع به خودش بی احترامی میکنه چون شما انتخاب خودشی.

نه اونقدر خودت رو براش خرج کن که دستفروشی کنی نه طلاق بگیرطلاق بگیری با یه بچه آوارش کنی که چی بشه م ...

دوسال،اسودگی نیست ولی ذلت زندگی کردن با کسی که بهم علاقه نداره و تحقیرمم می‌کنه نیست 

خب چرا تحقیرت میکنه؟چون خانه داری؟بخاطر خانوادت؟علتشو پیدا کن.حل میشه.میدونم کار زشتیه ها چون در واق ...

عادت خانوادگی شونه،باذهیچکس رفت و آمد ندارن،کلا میگن همه بدن ما خوبیم علنا میگن ما خیلی خوشگلیم

خب چرا تحقیرت میکنه؟چون خانه داری؟بخاطر خانوادت؟علتشو پیدا کن.حل میشه.میدونم کار زشتیه ها چون در واق ...

ی دلیلم اینه که تنهام بشدت و بعد بچه دیگه نمی‌رسم مثل قبل به خودم و زندگی برسم