2777
2789

من اینو تو همین سایت دیدم گفتم خندیدم گفتم اینم بزارم 🤣🤣🤣 شمام بگین

من خودم یکی دو روز قبل پریودم بود خب تو اون دوران میدونین دیگه احساسات بهم میریزه بعد من داشتم فیلم میدیدم بعد کلا من آدمیم که بعضی  احساسا رو نمیتونم زیاد بروز بدم تو فضای واقعی بعد تو فیلم یه دختر و پسر عاشق هم بودن من یه دفعه مثل دیوونه ها جلوی مامانم نشستم زار زار گریه کردم منم از این پسرا میخوامممم و این پسره رو میخوام  🤧🤧🤧🤧 وای خدا مرگم بده مامانم که همینجوری مونده بود من چه مرگمه الان که خوب شدم و از پریودیم گذشته دلم مبخواد خودمو حلق آویز کنم 🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤧🤧🤧🔪🔪🔪

شتتت 😂😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشیم دست شوهرعمم بود از اپ پریود پیام اومد رو صفحه فاطمه جان امروز روز دوم خونریزیته سعی کن از کیسه آب گرم و دمنوش استفاده کنی

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

من چندسال پیش روز سیزده بدر پریود شدم بعد ما خانوادگی رفته بودیم باغ داداش دوستم دیگه هیچی مامانم گفت بابام رفت نوار بهداشتی خرید😂😂از خجالت جلو چشمش نبودم دیگه

همون شب انقدر درد کشیدم رفتم تو اتاقشون گفتم پاشید منو ببرید دکتر حالم خوب نیست مامانم گفت عادیه بخواب منم رفتم بغلشون خوابیدم😂

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

اها مدرسه میرفتیم ما ششم بودیم بعد بعضی بچه هامون پریود میشدن بعد درست زمین رو نمیشستن بچه های کللاس اولی اومده بودن به ناظممون گفته بودن با گریه خانوم زمین خون میاد 🤣🤣🤣

یه بار رفته بودم بالای درخت 

توی روستای ما یه درختی داشتیم درخت توت بود بعد من عادت داشتم برم بالاس درخت توت قرمز نوار هم داشتم 

وای خدا مرگم بده 

یعنی یه لحطه حس کردم پشم خیسه دیدم قرمز خونیه فکر کردم واقعا نوارم بیشتر خونی شده موندم چه غلطی کنمممممممم

اون موقع دامن داشتم دامنم رو کنار هم جمع کردم همینطوری رفتم خونه

من پریود بودم داشتم تو اتاق نوار بهداشتیم عوض میکردم چسب نوار بهداشتی مو گذاشتم روتخت بعد تا برگشتم ببینم نوار بهداشییم استفاده کنم دیدیم نیست هرچی گشتم پیداش نکردم بعداز ده دقیقه ای شوهرم برگشت😂😂😂 گفت ای وای آبروم رفت این نوار بهداشتی چسبیده به من (وقتی روتخت نشسته بو بهش چسبیده بود)😂😂رفته بود خونه مادرش خواهرش بهش گفت این چیه .خونه مادرش نزدیک خونه ماست