2777
2789
عنوان

نمیتونم بابامو ببخشم

145 بازدید | 13 پست

بابام همیشه منو کتک میزد فوش میداد یه بار سر اینکه بیرون پیتزا خرید برام اومدیم خونه کتکم زد سرمو کوبید زمین تشنج کردم چهار سال دارو خوردم سرم خون لخته شده بود سر همون دارو ها میخوردم میخوابیدم سال آخر مدرسه فقط خوابیدم کلی تجدید آوردم نتونستم دانشگاه برم یه بار سر اینکه سند خونرو واسه فامیل معتاد گذاشته بود گقتم چرا گذاشتی کتکم زد همسایه ها اومدن گرفتن از دستش داییم اومد برد خونشون منو می‌برد بیرون میزد میگفت میبرمت بکشمت تا نمیگفتم گوه خوردم بیخیال نمیشد همیشه میگفت به مامانم گفتم اینو سقط کن تو نگهش داشتی الان پیر شده خودش پشیمونه خیلی در حقم ظلم کرده اینا چندتاشون بودن دلم براش میسوزه اما نمیتونم اصلا ببخشم دلم ازش خیلی شکسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبخش عزیزم

حق داری، اصلا خودتو بخاطر اینکه نمیبخشیش سرزنش نکن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

در مورد بخشش مطالعه کن

بخشش ایتطوری نیست که خوب بشی با طرف

بخشش حالت های مختلف داره

بخشش یعنی تو ذهن خودت اذیت نشی و رها بشی از اون آدم و اتفاقات

منم از مادرم به شدت نفرت دارم

هنوز هم نتونستم ببخشمش متظورم اینه که ذهنی رها بشم ازش

ولی بابت حسم بهش هم عذاب وجدانی ندارم ارتباطی هم باهاش ندارم 

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
در مورد بخشش مطالعه کنبخشش ایتطوری نیست که خوب بشی با طرفبخشش حالت های مختلف دارهبخشش یعنی تو ذهن خو ...

من رها کردم فقط اون هی میخواد باهام حرف اینا بزنه من اصلا نمیتونم 

من رها کردم فقط اون هی میخواد باهام حرف اینا بزنه من اصلا نمیتونم

باهاش حرف نزن

اون بخواد تو صحبت نکن باهاش ارتباطتت رو قطع کن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود